Erden Timur, 6 oyuncuyla yapılan anlaşmayı açıkladı!

Galatasaray'ın Kasımpaşa'yı 4-3 mağlup ettiği maçın ardından Erden Timur, flaş açıklamalar yaptı.

Erden Timur, 6 oyuncuyla yapılan anlaşmayı açıkladı!

Galatasaray Kulübü Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, Kasımpaşa maçı sonrasında önemli açıklamalarda bulundu.

Timur'un açıklamaları şu şekilde:

"KİM HAK EDİYORSA O ŞAMPİYON OLSUN"

"Şampiyonluk maçı denilen tarzda bir maçtı. İnanılmaz bir geri dönüş. Biz bu sene inşallah şampiyon olacağız. Tüm camiada bir inanmışlık, dayanışma var. Herkes birbirine kenetlenmiş durumda. Kim hak ediyorsa o şampiyon olsun. Çok net."

"5 YABANCI HAKEM SEÇELİM"

"Bu haksızlıklar sonuca varmayacak. Değil bir maç, isterseniz her maç yabancı hakem çağıralım! Yabancı hakemlere de baskı yapalım, bakalım ne olacak? Fenerbahçe yabancı hakemlerle şampiyon olacağını düşünüyor ya; buyursun 5 yabancı hakem seçelim. Son 2 yılımızdaki maçları incelesin. Teraziye gelsin maçlar, dedikler çıkarsa kabul ediyoruz. Sen diyorsun ki bir hastalık var, diyoruz ki röntgen çektirmeye hastaneye gidelim. Röntgenden kaçıyorsan demek ki iddianda yanlış bir şey söylüyorsun."

"25 KERE ÖZÜR DİLEDİM"

"3 saat boyunca, denilmeyen şey kalmadı. Bu sözlerden sonra camiaların birleştirilmesi lazım. Hakem konusu, her şeye bakılsın. Herkes rahatlasın. 'İmza verelim, telefonlarımız incelensin' dedik. Arınma lazım. 25 kere bir lafımdan dolayı özür diledim. Spor kamuoyunda özür dileyen kimse mi var? Konuşmamaya çalışıyoruz, bunu halletmemiz lazım. Süper Kupa'da çok güzel bir maç olsun, olay olmasın."

"DEPREM BÖLGESİNİ UNUTTUK"

"Deprem bölgesini unuttuk, daha duyarlı olmamız lazım. Hakikatten insanların ciddi ihtiyaçları var. Bugün konuşmamdaki en büyük temel bu."

İÇ TRANSFER SÖZLERİ

"Torreira ve Barış Alper Yılmaz ile anlaştık. Abdülkerim Bardakcı ile anlaştık. Kerem Aktürkoğlu ile aynı şekilde.  Muslera ile anlaşmak üzereyiz. Kaan Ayhan ile görüşüyoruz. İç transferde hiçbir problem yok."

"GÜNDEMİMİZDE SEÇİM YOK"

"Seçimin s'si gündemimizde yok. Biz, şampiyonluğa gidiyoruz. Damarlarımıza kadar şampiyonluğu düşünüyoruz. Seçim konuşana kulağımı kapatıyorum. Kim seçim konuşuyorsa, Galatasaray'ın karşısındadır. Seçim konuşmak diye bir şey yok, biz şampiyon olacağız. Sonuna kadar inanıyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2024, 14:27
YORUM EKLE
YORUMLAR
Galip Akgul
Galip Akgul - 1 ay Önce

Sinan'ın kuyruk acısı var bjk ye baksin