Erden Timur: "Benim hayalim, onu transfer etmeyi çok istiyorum"

Galatasaray'da orta saha transferi için önemli hamleler yapılıyor.

Erden Timur: "Benim hayalim, onu transfer etmeyi çok istiyorum"

Galatasaray, transferde önceliğini şu anda orta saha bölgesine vermiş durumda.

Futbol yorumcusu Haldun Domaç, orta saha transferi konusunda son gelişmeleri duyurdu.

Domaç'ın açıklamaları şu şekilde:

"4 İSİM BELİRLENDİ"

"Galatasaray, orta saha transferi için 4 tane isim belirledi ve hepsi çok önemli isimler. Galatasaray, bunlardan bir tanesini takıma katmak istiyor."

"NDIDI'DEN VAZGEÇİLMİŞ DEĞİL"

"Leicester City forması giyen Ndidi'den vazgeçilmiş değil. Championship'te oynayacakları için ayrılmak istiyor ve avantajlı bir durum var."

"NDOMBELE İÇİN 20 MİLYON EURO İSTİYORLAR"

"İkincisi en baştan beri takip edilen Ndombele. Tottenham, 20 milyon Euro istiyor. Erden Timur, imkansız transferleri yapabiliyor." 

"VERATTI ÖNDE GÖRÜNÜYOR"

"Üçüncü ihtimal Marco Veratti. Al Ahli ile sözleşme masasından kalkıldı ve Galatasaray'ın gündeminde. Şu anda Veratti daha önde görünüyor."

"ERDEN TİMUR'UN HAYALİ RYAN GRAVENBERCH"

"Dördüncü oyuncusu ise Erden Timur'un 'Hayalim, ben onu çok istiyorum' dediği Ryan Gravenberch. Bayern Münih'te oynuyor ve rakamlar gerçekten çok yüsek. 10 milyon Euro kiralama ve 20 milyon Euro satın alma opsiyonu isteniyor. Hollandalı oyuncu, daha fazla oynamak istiyor. Gideceği kesin. Talip takımlardan biri de Galatasaray." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2023, 10:46
YORUM EKLE