Onur Özkan: "Koşar adım Galatasaray'a geliyor, İstanbul'a gelecektir"

Galatasaray'da Sergio Ramos transferi heyecanı yaşanmaya devam ediyor.

Onur Özkan: "Koşar adım Galatasaray'a geliyor, İstanbul'a gelecektir"

Futbol Plus Youtube kanalında Onur Özkan, Futbol Plus Youtube kanalında Sergio Ramos transferiyle ilgili önemli bilgiler aktardı.

Özkan'ın açıklamaları şu şekilde:

"10 GÜN İÇERİSİNDE TRANSFER BİTER"

"Sergio Ramos, İstanbul'a gelecek. Ben buna inanıyorum ama Salı günü değil. Biraz daha beklememiz gerekiyor. Şu an gelinen nokta çok olumlu. 10 gün içerisinde transfer bitecektir."

"KOŞAR ADIM GALATASARAY'A GELİYOR"

"Ramos'a 1 Eylül'e kadar Avrupa'nın 5 büyük liginden çok cazip bir teklif gelmemesi durumunda masadaki en güçlü takım Galatasaray. Çünkü Suudi Arabistan'a çok sıcak bakmıyor. Şu anda Sergio Ramos adım adım değil, koşar adım Galatasaray'a geliyor."

"TRANSFER YÜZDE 70-80 BİTTİ"

"12 milyon Euro seviylerinde kapı açılmıştı, Ramos, şu anda 8 milyon Euro'lara düştü. Galatasaray, yıllık 6 milyon Euro'ya kadar çıktı. Arada çok az fark kaldı. Şampiyonlar Ligi'ne gidilmesinden sonra arada hiçbir engel kalmayacak. Ramos'un Galatasaray forması giyeceğini düşünüyorum. Transfer yüzde 70-80 oranında bitti." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2023, 13:47
YORUM EKLE