Erden Timur: "Birkaç gün içinde hepsi gelmiş olacak"

Galatasaray, Süper Lig’in 5. haftasında Nef Stadyumu’nda Gaziantep FK’yı 2-1 mağlup etti.

Erden Timur: "Birkaç gün içinde hepsi gelmiş olacak"

Galatasaray Kulübü Başkanvekili Erden Timur, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Timur'un açıklamaları şu şekilde:

"Galatasaray'ın Avrupa'da tekrar kupa kazanması için, Avrupa'da 6 büyük lig olması ve bu ligin de Süper Lig olması lazım diye yola çıktık. Gel gör ki, her maçta rakipleri de yenmek zorunda kalmak bizim için sıradanlaştı."

"Kimsenin ikinci sarı kartı vermeyeceği bir pozisyonken, hakem çok yakınken... Sayamayacağım birçok şey var. Her zaman iyi niyetli olmanın karşılığının bu olmaması lazım. Bağırıp çağırmak, TFF'ye baskın ziyaretlerde bulunmak herkes için kolay."

"Dışarıda her zaman Galatasaray üslubuna yakışan şekilde olacağız. Hata varsa niyet sorgulanmaz, kasıt varsa sorgulanır. Bu sadece bize değil, yeni seçilmiş TFF'ye karşı da yapılmak isteniyor. Bunun da altını çizmek istiyorum."

"Çıkıp, gereken şeyleri söyleyeceğiz. Devre arasında da gerekenleri ilettik. Galatasaray, her maçtan sonra hakemleri yenmek zorunda değildir. Penaltılar var, fauller var, sadece kırmızı kart değil. Kastedenlerin hepsinin niyetinin sorgulanması gerekiyor. Bu bir şekilde son bulacak ama bu son bulana kadar da mücadelemizi devam ettireceğiz."

"Bağımsız bir kurul oluşturduk ve kararları inceletiyoruz. Bu düzen böyle devam ederse, her şeyi yayınlayacağız. Her masada olma deyiminin hakkını her yerde bugüne kadar verdik. Bunu hakem hataları için söylüyorum. Başka konular da var."

"Galatasaray bu ülkeye olimpiyatları, birçok branşı getiren değerli bir camiadır. Birçok camia da değerlidir. Sadece kendi camiamıza hoş görünmek için değil, Türkiye için bir şeyleri yapacağız."

"Transferler için bir şey diyemem ama birkaç gün içinde hepsi gelmiş olacak."

"Transferle ilgili herkesin beklentisini anlıyorum ama rakiplerimizden 3 ay daha geç transferlere başladık. Hem zaman yok hem de finansal gerçeklikler var. Ne kadar para koyarsanız koyun FFP diye bir şey var. Biz, 5 büyük ligdeki orta ve üst takımlardan teklif alan ve yanılmayacağımız nitelikte oyuncular almak istiyoruz. Takımın büyük kısmını geçen seneye göre revize etmemiz gerekiyor. Bir yandan da FFP'ye dikkat ediyoruz."

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2022, 10:31
YORUM EKLE