Erden Timur: "Bitti diyemeyiz ama belli bir aşamaya geldik"

Galatasaray'da Mauro Icardi transferinde önemli gelişmeler yaşanıyor.

Erden Timur: "Bitti diyemeyiz ama belli bir aşamaya geldik"

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur, Mauro Icardi transferindeki son durum ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Timur'un açıklamaları şu şekilde:

"BİTTİ DİYEMEYİZ AMA BELLİ BİR AŞAMAYA GELDİ"

"Belli bir alama kaydedildi ama rakamlar çok yüksekti. PSG de yine Arabistan'dan oldukça yüksek bir teklif almıştı. Sonunda belli bir seviyeye düşmeye başladılar. Bitti diyemeyiz ama belli bir aşamaya geldi."

"PSG, BİZİM RAKAMLARIMIZA GELİRSE OLABİLİR"

"Teklif çok yüksekti. 30 milyon Euro bonservis, 32 milyon Euro maaş teklifleri falan verdiler. Geçtiğimiz senelere göre 2 2,5 katı artan bir fiyat var. FFP'de bir şey değişmiyor. Herkesin mutlu olacağı hem de FFP sorunları yaşamamız lazım. Icardi'de belli aşama kaydettik. Bizim rakamlarımıza gelirse olabilir."

"KAMPA GELECEK TRANSFER OLACAK"

"Kampa gelecek transfer İnşallah olacak. Geçen sene olsa daha rahat konuşabiliriz ama piyasa geçtiğimiz senelere göre çok daha yavaş çünkü oyuncular Arabistan'dan teklif bekliyor."

"A GRUBU OYUNCU HEDEFLİYORUZ"

"Şu an kimse transfere evet demiyor. Biz A grubu oyuncuyu hedefliyoruz. Geri kalanında da A-'yi hedefliyoruz. Büyük kulüpler de aynı şekilde A+ oyuncuları beklediği için bizim talip olduğumuz oyunculara talip oluyorlar. Kimse transfer konusunda endişeli olmasın. Çok iyi bir takım kuracağımızdan emin olsunlar."

"ICARDI BELLİ OLMADAN İKİNCİ FORVETİ ALMAYACAĞIZ"

"İkinci forvet almamız lazım. Icardi ile ikili oynayabilecek bir forvet bakıyoruz. Icardi olacak mı olmayacak mı bilmiyoruz. Icardi'nin gelişine göre ikinci forvete bakıyoruz. Icardi'nin gelmesi belli olmadan ikinci forveti almayacağız."
ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2023, 10:31
YORUM EKLE