Erden Timur: "Böyle bir talebi yok ama Galatasaray'da bu rakamlara oynaması haksızlık olur"

Galatasaray, milli oyuncusu Abdülkerim Bardakcı'ya jest yapacak. Tecrübeli stoperin ücretine talep etmemesine rağmen zam gelecek.

Erden Timur: "Böyle bir talebi yok ama Galatasaray'da bu rakamlara oynaması haksızlık olur"

Galatasaray'da Konyaspor maçında attığı 2 golle ve performansıyla dikkatleri yine üzerine çeken Abdülkerim Bardakcı'ya büyük jest geldi.

MAAŞINI İYİLEŞTİRME KARARI 

Geçen sezonki şampiyonluğun önemli mimarlarından olan, Galatasaray'daki istikrarlı performansıyla A Milli Takımı'nın da bankoları arasına giren Abdülkerim Bardakcı'dan herhangi bir talep gelmemesine rağmen kontratına iyileştirme için harekete geçildi. 

Bu sezon 19 milyon 550 bin lira alacak olan ve bir yılı opsiyonlu olmak üzere 2 sene daha sözleşmesi bulunan 29 yaşındaki oyuncunun kontratında düzenleme olacağı ve zam yapılacağı belirtildi.

ERDEN TİMUR: "HAKSIZLIK OLUR"

Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur'un, “Abdülkerim’in böyle bir talebi yok ama bu rakamlara oynaması haksızlık olur” dediği öğrenildi. 

BÜYÜK TAKDİR TOPLADI

Sarı kırmızılı yönetim, önümüzdeki günlerde bu durumu netliğe kavuşturacak. Zam talebinin futbolcudan da gelmemesi büyük takdir topladı.

Yaz döneminde Rusya ve Suudi kulüplerinden teklif alan başarılı stoper için Avrupa’dan teklifler geldiği öğrenildi.

Kaynak: Nevzat Dindar / Milliyet

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2024, 14:05
YORUM EKLE