Erden Timur: "Bu sene kal, önümüzdeki sene sana müsaade edebiliriz"

Galatasaray'da transferde önemli gelişmelerin yaşandığı süreç başladı.

Erden Timur: "Bu sene kal, önümüzdeki sene sana müsaade edebiliriz"

Galatasaray muhabiri Emre Kaplan, Futbol Plus Youtube kanalında Galatasaray'ın gündemiyle ilgili bilgiler aktardı.

Kaplan'ın açıklamaları şu şekilde:

"ICARDI VE TORREIRA DEVAM EDER

"Icardi ve Torreira'nın taraftarla kurdukları bağ nedeniyle önümüzdeki sezon Galatasaray'da devam edeceğini düşnüüyorum."

"NELSSON VE BOEY İÇİN AYNI ŞEYİ SÖYLEYEMEM"

"Nelsson ve Boey için aynı şeyleri yüzde 100 söyleyemem. Nelsson'un kafasında ayrılık fikri sezon başında çok ciddi bir şekilde oluşmuştu. Sene başında ikna edilirken Erden Timur ile bir görüşme yaptı, Sevilla'nın bir teklifi vardı ve gitmek istediğini söyledi."

"25 MİLYON EURO'LARA YAKLAŞILDI"

"Erden Timur da 'Bu sene kal, biz şampiyon olalım, önümüzdeki sene sana müsaade edebiliriz' dedi. Nelsson da bunu kabul etti ve Galatasaray yönetimi bir jest yaptı. Maaşına bu sene için 300 bin Euro zam yapıldı. Gelen tekliflerin rakamları büyümeye başladı. Tottenham ile yapılan görüşmelerde 25 milyon Euro'lara yaklaşıldı."

"BOEY İÇİN BU DAVET İYİ OLDU"

"Sacha Boey'in serbest kalma bedeli yok. Bu bir avantaj. Şimdi Fransa U21 Milli Takımı'na çağrıldı. Çok büyük bir etiket. Bu bekleniyordu. Transfer dönemi öncesi bu davet iyi oldu. Arsenal'in 15 milyon Euro'luk teklifi beğenilmedi. Galatasaray, 20 milyon Euro'nun altına satmak istemiyor. Teklifler yükselecektir. Çok genç bir oyuncu. Seneye hem Boey hem de Nelsson'u Premier Lig'de izleyebiliriz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2023, 01:12
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sefer
Sefer - 12 ay Önce

Nelson ve Boye ye çok teşekkürler edilerek yolcu edilmeyi hak ettiler. Keşke kalsalar ama, gitmek istiyorlar ise yapacak bir şey yok. Değerini bulan ve gitmek isteyene teşekkür edilerek musade edilmeli.