Nihat Kahveci: "Galatasaray'da olmadı, 'Güle güle' dedi"

Şampiyon Galatasaray'da gözler Fenerbahçe derbisi ve şampiyonluk kutlamalarına çevrildi.

Nihat Kahveci: "Galatasaray'da olmadı, 'Güle güle' dedi"

Futbol yorumcusu Nihat Kahveci, Radyo Gol yayınında Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Kahveci'nin açıklamaları şu şekilde:

"SEFEROVIC OLMADI, 'GÜLE GÜLE' DEDİ"

"Okan Hoca geldiği ilk günkü basın toplantısında 'Şampiyon olacağız' dedi. Hayal kurdu. Daha kadro belli değil ki; ben bu kadar transfer beklemiyordum. Ekonomik durum ortada. Yeni bir yönetim gelmiş. Geçen sene de 13. olmuş. Ama bu işi de en iyi Galatasaray başarıyor. Bir gün öncesini çok iyi siliyor. Galatasaray neden başarılı? Galatasaray ufak bir yara varsa onu kesip atıyor. O yarayı tedavi etmiyor. 'Seferovic olmadı' dedi, 'Güle güle' dedi.  

"ICARDI'NİN ELİNİ ÖPERSİN"

"Icardi'nin yaptıkları zaten ortadaydı. Alırken; riskli transfer diyebilirsin, neden? Saha dışındaki özel hayatı yüzünden. Ancak öyle bir profesyonel ki; hakemin düdüğünü duyduğunda tek düşüncesi gol atmak. Görevini de yaptı. Elini öpersin yani. Böyle bir performans. 

"ICARDI İYİ DE BİR İNSAN"

En kritik anda en kritik goller. Saha içi performansı bıraktım. Arjantinlisin, PSG, Inter görmüşsün. Ekonomik durumun iyi. Bırak futbolu. Futbol dışında da kazancın iyi. Maç bitiyor, teknik direktörün Okan Buruk'u sırtına alıyorsun. Sen iyi de bir insansın. Mütevazi bir insansın. Galatasaray yıldızlar aldı; ama karakterli de yıldızlar almış." 

"KEYİFLİ BİR DERBİ BEKLİYORUM"

"Muhteşem bir maç bekliyor. Galatasaraylı taraftarların maç önü, maç esnası, maç sonrası izleyebileceği bir derbi. Fenerbahçeli taraftarların sadece düdük çaldığı, bir daha düdük çaldığı o anı izleyebileceği bir derbi. Maç önünü izlemez. Galatasaray'ın sevincini mi izleyecek? Maç sonunu izlemez. Kupa kaldırmasını mı izleyecek? Ama keyifli bir derbi bekliyorum."

"ALİ KOÇ BİR TEK KENDİ ŞAMPİYON OLMADI"

"Fenerbahçe adına 'Başkan istifa' diyenlere bir şey demem; diyemem. Başkan da mutsuz. Beş senede iki tane Galatasaray, bir tane Beşiktaş, bir tane Trabzonspor, bir tane de Başakşehir şampiyonluğu gördü. Kendi şampiyon olamadı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Radyogol

Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2023, 21:33
YORUM EKLE