Erden Timur'dan başkanlık ve transfer cevabı! "Direkt 11 için alabileceğimiz bir oyuncu..."

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkenvekili Erden Timur, şampiyonluk mücadelesi ve transfer gündemine dair çarpıcı açıklamalar yaptı.

Erden Timur'dan başkanlık ve transfer cevabı! "Direkt 11 için alabileceğimiz bir oyuncu..."

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkenvekili Erden Timur, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basın mensuplarına konuşan Erden Timur'un sözleri şöyle:

"BİZ BU SENE ŞAMPİYON OLACAĞIZ"

"Tek hedefimiz şampiyon olmaktır. Hepimiz her zerremizde hissediyoruz ki biz bu sene şampiyon olacağız. Şampiyonluk meşalesi yandı bir kere."

"TARAFTAR SABIRLI OLSUN"

"Tribünlere gelecek taraftarımızdan biraz daha sabırlı olmalarını istiyorum. Tüm Galatasaraylıların sosyal medyada bizleri karıştırmak isteyen, yalan haberlere itibar etmemesini rica ediyorum. Tahmini olarak %90'ı da yalan."

"GALATASARAY KENETLENDİĞİ ZAMAN KALDIRAMAYACAĞI KUPA YOKTUR"

"Dayanışma zor zamanda olur ve dayanışma birbirine sahip çıkmaktır. Galatasaray'ın en temel karakteri bu dayanışmadır. Galatasaray kenetlendiği zaman kaldıramayacağı kupa yoktur."

"BİZ KENETLENDİKÇE HERKES PANİK OLUYOR"

"Mayıs bizim için seçim değil, şampiyonluk ayıdır. Başkanımızın her türlü özveriyi göstererek Galatasaray'ın başında devam etmesi herkesin temennisidir. Galatasaray'ın gündeminde seçimin 's'si bile yoktur. Mayıs ayında inşallah 24. şampiyonluğumuzu yaşayacağız. Biz kenetlendikçe herkes panik oluyor, farklı havalara bürünüyor."

"ADAY DEĞİLİM"

"Başkanlığa aday değilim. Telefonlara çıkacak vakit bulamıyorum. Böyle bir şey olsa, insana iletişim kurar. 9 yaşında kızım sınıf başkanı oldu, öncesinde herkesle konuştu. Ben üyelerle konuşamıyorum bile. Dursun ağabeyimizin devam etmesi gerekir, çünkü devam etmesi gereken projeler var."

"1-2 TAKVİYE YAPABİLİRİZ"

"Çok değerli ve becerikli oyuncularımız var. Belli mevkilere tabii ki transfer olabilir ama kış transfer dönemi çok kısıtlı bir zaman. Seçeneğin çok az olduğu bir dönem. Şu an görünen 1 veya 2 takviye yapabileceğimiz yönünde. İlk 11'e alternatif olabilecek seviyede ve direkt 11 için alabileceğimiz bir oyuncu bulabilirsek alacağız."

"OYUNCULARIMIZA TEKLİFLER VAR"

"Bir çok oyuncumuza teklifler var. Bunu yaz transfer döneminde daha çok göreceğiz. Medyada eleştirilen oyuncularımıza da teklifler var. Yerini doldurmadan bir oyuncu göndermemiz, söz konusu değil. Tatmin edecek bir teklif değerlendirilecektir."

"OYUNCULARIN PRİMLERİ BİLE ÖDENDİ"

"Oyuncuların sadece maaşı değil, primleri bile ödendi. Bilerek çıkarılan haberler var. Maaş ödemelerini belgeleriyle ortaya çıkarmak mümkün zaten. Şu an sene başından bu yana olan tüm primler bile ödendi."

RIDVAN YILMAZ VE ABDÜLKADİR ÖMÜR SORUSU

Erden Timur, basında Galatasaray ile adları anılan Rıdvan Yılmaz ve Abdülkadir Ömür hakkındaki transfer iddialarının sorulması üzerine "Oyuncu isimleriyle ilgili yorum yapamam, yapmam da zaten doğru değil. O yüzden yanıt veremeyeceğim." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2024, 10:03
YORUM EKLE