Erden Timur: "Fenerbahçe hiçbir şey yapmadı, bu lig bitmez, biz bitirtmeyiz"

Galatasaray, Süper Lig'in 11. haftasında Nef Stadyumu'nda Alanyaspor ile 2-2 berabere kaldı.

Erden Timur: "Fenerbahçe hiçbir şey yapmadı, bu lig bitmez, biz bitirtmeyiz"

Galatasaray Kulübü Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, karşılaşmanın ardından sert açıklamalarda bulundu.

Timur'un açıklamaları şu şekilde:

"Bunu planlı, kasten, bilinçli şekilde bu hale getirdiler. Adalet istediğimizi, bariz bir şekilde söyledik. Herkes için istedik. Demek ki futbolu yöneten insanlar adaleti istemiyorlar. Ceza veriyorlarsa, ki bu hiçbir şekilde kabul edilemez. Böyleyse, bu iş kopmuştur ve kokusu her tarafa yayılmaktadır."

"Bir hakem düşünün, operasyon için gönderilmiş. 30. dakikada bir karar veriyor ve kırmızı kart. 7 tane hakeme sorduk, 6'sı kırmızı kartla alakası yok dedi, bir tanesi sarı verse daha ideal olurdu dedi."

"Boey'in kırmızı kart pozisyonunda çağırmayan VAR'da, ofsaytta çizilen çizgilerin doğruluğuna kim inanır?"

"Biz bunu savaş olarak nitelendirmiyoruz ama bu karşısı için savaşsa, tamam. Biz, tırnak mesafe geri adım atmayız."

"Adalet arayanlar, idealist insanlar, hiçbir şeyden korkmaz. Farklı farklı tehditler gönderiliyor, onlardan da korkmuyoruz. Gerekirse onları da açıklarız."

"Bu bir kurgu, bunları yapanları biliyoruz ve bunu onların başına yıkmayı biliriz. Biz bunu kendimiz için istemiyoruz, bunu herkes görecek."

"Bu kötü niyetli yapılar, kökü olan yapılar. Köklerini kazıyana kadar mücadele gerekecek. Burada herkesin bir arada olması gerekir. Halkın gücünden daha büyük bir güç yok. İyilik, her zaman galip gelir. Madem savaş diyorlar, hoş gelmiş sefa gelmiş. Biz her şeyi göze aldık."

"Bu şekilde giderse, lig bitmez. Biz bitirtmeyiz. Böyle gidebilmesi mümkün değil. Getirin yabancı hakemleri yönetsinler. Bu gemi batmış. Yosunun içinde mücadele ediyoruz."

"Sayın Erol Bilecik'in, koca Galatasaray camiasına 'cincon' demiş bir insanın hiçbir açıklamasını kale almayız. Çok çok yanlış bir açıklama. Fenerbahçe'nin bu açıklamaya karşı hiçbir şey yapmaması da üzüntü verici. Kim ne derse desin, herkesin görüşü var ama bence oradaki pozisyon el. Kendi lehimize ve aleyhimize şeyler gösteriyorsak diğer takımlar da aynı şeyi yapmalı. Alanya maçında çok daha bariz şekilde ele çarpıyor ama penaltı yok. Karagümrük ve Ankaragücü maçında penaltı yok. Kimse küçülmesin. Sadece kendi takımını savunmak küçülmektir. Herkes kendisine yapılan hatayı bizim gibi mert ve kararlı bir şekilde söyleyecek."

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2022, 03:15
YORUM EKLE