Tugay Kerimoğlu: "Özür dilerim ama ben başkaları gibi birilerine yalakalık yapmam, 2 tweet atmakla adam olunmuyor"

Galatasaray'ın Alanyaspor ile 2-2 berabere kaldığı maçı yorumlayan eski futbolcu Tugay Kerimoğlu, sarı kırmızılı ekibin taraftarlarına ateş püskürdü.

Tugay Kerimoğlu: "Özür dilerim ama ben başkaları gibi birilerine yalakalık yapmam, 2 tweet atmakla adam olunmuyor"

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray evinde Corendon Alanyaspor ile 2-2 berabere kaldı.

Karşılaşmanın ardından maçı yorumlayan Tugay Kerimoğlu, sosyal medyadan kendisi hakkında yapılan yorumlar sebebiyle sarı kırmızılı taraftarlara adeta ateş püskürdü.

"2 tweet atmakla adam olunmuyor."

Bein Sports"ekranlarına konuşan Tugay Kerimoğlu şunları söyledi:

"Öyle 2 tweet atmakla duruş sergilemek yok. 2 tweet atmakla adam olunmuyor. Bugünkü kırmızı kartların verilme sebebi ben miyim? Galatasaray'ın berabere kalmasının ve  yapılan değişikliklerin sebebi ben miyim? Ben burada objektif olmak zorundayım. İzleyenlerden özür dilerim ama ben başkaları gibi birilerine yalakalık yapmam. Birilerine yalakalık yapmak için konuşmayacağım. Herkes hata yapabilir. Bu futbol, savaş değil. Benim işim hakemi konuşmak değil. Hakemi bizden sonraki program konuşacak."

Ne olmuştu?

Bein Sports ekranlarında maçları yorumlayan Tugay Kerimoğlu, yaptığı eleştirilerle Galatasaray taraftarlarının tepkisini çekmişti.

Sarı kırmızılı taraftarlar sosyal medya hesaplarından "Sana yazıklar olsun Tugay Kerimoğlu!", "Sen yıllarca Galatasaray'da oyna ama Galatasaray'ın hakkı yenirken tek kelime bile etme." gibi ifadeler kullanmıştı. 

Kaynak: Ajansspor

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2022, 12:47
YORUM EKLE
YORUMLAR
Fuat Yörük
Fuat Yörük - 2 yıl Önce

Sevgili Tugay
Gerçekleri söylemek yalakalık yapmak anlamına gelmez.Evet,sen yıllarca GS ın ekmeğini yedin.Ortada bir Adaletsizlik varsa Galatasaraya savunmak senin görevin.Biz seni böyle olursan severiz,unutma GS olmak ayrıcalıktır.Bunuda en iyi sen bilirsin.
Saygılarımla

Gurol ates
Gurol ates - 2 yıl Önce

Hakemin adaletsizligini bir kenara birakip g.s.da ki hatalari soyleyelim.kopuk suursuzca kademesiz baski,ceza alani icinde kendi gorus acilarini ve sutlari engelleyen topcularin olmasi,ceza alaninda yer tutmasini bilmemeleri,ters toplara gore kurgulanmayan bir durus sergilemeleri,korner kullanmasini bilmeyen,elindeki malzemeye gore korner kullanilir.hava topunda sifir ceken bir g.s.korneri havadan karambole kullanmasi profosyonel futbola ve futbolcuya aykiri.muslera en az 2 defa kalesini bosaltti iyi bir fener yada b.j.k.a bunu yaparsan muslera 2 de 2 olursun.kornerlere elinle ceza alanina cik ya yumrukla topu yada elinle yakala topu.cizgide bekleme cunku hava toplari zayif bir g.s a kornerden gol atmak cok ucuz gol sekli.defansi sen toparla muslera rustu gibi simovic gibi kalecilik yap.kerem topu ayagindan cok acarak rakibi penaltiya zorlamiyor.bu yuzden faul alamiyor.frikik fakiri bir takim olduk.kanatlarin biri calisiyor oburu geriden takip ediyor.kondisyon fareki ksnatlards cok bsriz gorunuyor.2-0 ondesin.bir 2.yariyi puan alma mantigiyla oynayamiyon.rakipten fasla kosup sisiyon.oyunu yavaslat.yan paslar ve uzun paslar dene.kisa paslar aktiv futbolda var ve yorar ustelik 10 kisisin ve ustelik tembel oyuncun fazla.yanlis kurgu.