Erden Timur: "Fenerbahçe'ye gitmeden önce aramadım, mesajlarım var"

Galatasaray'da transferlerle ilgili merak edilen sorulara Erden Timur'dan cevap geldi.

Erden Timur: "Fenerbahçe'ye gitmeden önce aramadım, mesajlarım var"

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur, transfer gündemiyle ilgili sorulara cevapverdi.

Timur'un açıklamaları şu şekilde:

"ICARDI'NİN EŞİNNİ BİRKAÇ TESTİ VAR, SONRA GELECEKLER"

"Mauro Icardi'nin eşiyle ilgili sağlık durumu var. Az kaldı, birkaç test var. Ondan sonra gelecekler. Mauro'nun gelişi, eşinin yapılacak testlerine bağlı."

"BAKAMBU İÇİN BİR ŞEY DİYEMEM"

"Cedric Bakambu için bir şey diyebilmem mümkün değil. İlk olarak boş olan yerleri dolduracağız. Transfer rakamları Suudi Arabistan etkisiyle arttı. Sabırlı olmalıyız. Farklı sponsorluklarla transferini sonlandıracağız 3-4 oyuncu daha var. Onlar da 2. turdan önce olacak."

"TALISCA'NIN MAAŞI 10 MİLYON EURO"

"Talisca ve Dominguez için şu an transfer ilgimiz yok. Biz de muhabirlerden öğrendik ilgimizin olduğunu ama şu an yok. Talisca'nın maaşı 10 milyon euro. Daha düşük maaş bütçesiyle olmasını isterdik ama şu anda böyle bir durum yok."

"SZYMANSKI İÇİN MESAJLARIM VAR"

"Fenerbahçe'ye gitmeden önce Sebastian Szymanski için 15 kere aradığım yazıldı. Benim mesajlarım var, "Biz bu rakamlara çıkamayız' demişim. Menajeri de bu asılsız iddialar yüzünden açıklama yapmak durumunda kaldı. Bazen Galatasaray'a yazılan oyunculara bakıyorum. Hangi takıma gidecekse onlar yazdırıyor. Bunu belli etmeden yapsınlar. Kulüpler bilerek yapıyordur demiyorum. Sosyal medyada mutlaka birileri bir şeyleri planlı yapıyor. Kulüplerle ilgisi vardır demiyorum."

"BOEY VE NELSSON'U SATMAK İSTEMİYORUZ"

"Sacha Boey ve Victor Nelsson'un satılması konuşuldu. Mostafa Mohamed vardı, opsiyonu kullanıldı. Genç oyuncuları düşünüyoruz. Galatasaray'ın oyuncu satacak şeyi yok. Mevcut oyuncularımızdan 8 tanesine önemli teklifler var. Fakat amacımız Şampiyonlar Ligi. Şu dönemde Avrupa'da da transfer kısmı çok belirsiz. Kimse oyuncu satmıyor. Fiyat dengesizliği nedeniyle oyuncularını tutmak istiyorlar. Biz de kadromuzu değiştireceğiz. Ya kullanmadığınız oyuncuyu satarsınız ve para kazanırsınız ya kullandığınız oyuncuyu FFP'den satarsınız ya da gitmek istiyordur. Bu iki oyuncunun kalmasını istiyoruz. Satmak istemiyoruz. Oyuncuların da kararı bu yönde olduğu vakit, tutma yönünde olacağız. Diğer oyunculardan da belli gelirler elde edilecektir. Sponsor gelirlerine yüklenme amacımız, FFP sorunu yaşamamak. Oyuncularımız şu an gitmek istemiyor. Bundan sonra akılları karışır mı? Bunu sadece iki oyuncu için söylemiyorum, tüm oyuncular için söylüyorum." 

"HEDEFİMİZ AVRUPA'DA İLK 10"

"Avrupa'da futbol anlamında 10 büyük takımdan biri olmak istiyoruz. Kısa vadede Avrupa'da kupa kazanmayı arzuluyoruz." ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2023, 12:02
YORUM EKLE