Erden Timur: "Fenerbahçe'ye gitmeden önce Florya'ya gelmedi, istenilen maaşı veremedik"

Galatasaray ile GKN Kargo arasında sponsorluk anlaşması imza töreni yapıldı. Erden Timur, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Erden Timur: "Fenerbahçe'ye gitmeden önce Florya'ya gelmedi, istenilen maaşı veremedik"

Galatasaray Kulübü Başkanvekili Erden Timur, sarı kırmızılıların gündemiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Timur'un açıklamaları şu şekilde:

"Galatasaray'a büyük zarar veriyoruz"

"Galatasaray taraftarı sürekli haber istiyor ama öyle bir dilemma ki bu, Galatasaray'a büyük zarar veriyoruz. Bu döngü ve çark değişir mi bilmiyorum ama bu anlamda isteğimizin neye sebebiyet verdiğini fark etmeliyiz. O isteği karşılıksız bırakmamak istiyoruz ama bu işler tüm takımlara zarar veriyor."

"Zaha transferinde sponsorluk kısmı da var"

"Zaha transferinde açıklanan rakamlar içinde sponsorluk kısmı da var. Geçen seneki kadromuzda Avrupa bile yoktu. Transfer olan isimler, projeye ikna oldu. Her şey para mı hayatta? Sporcu olanlar bunu anlar, önce mutluluğa bakıyor. Samimiyete, ilişkiye bakıyor."

"Çok büyük rakamlar konuşuluyor, hiç öyle şey değil"

"Bir şey olduğunda 'Şampiyonlar Ligi var' deniliyor. Geçen sene yoktu Şampiyonlar Ligi. İnsanların değerlerine saygı duymak lazım, bizim en önemli turnusolumuz o. Zaha'da da belirttiğim gibi, oyuncuyla da bire bir sponsorluk konusu var ama çok büyük rakamlar konuşuluyor, hiç öyle şey değil. O kadar. Her şeyde paraya göre karar verecek düşüncesi çok yanlış."

"Zaha'nın adale sakatlığını herkes biliyor"

"Zaniolo transferi sonrası da olmuştu, şimdi de Zaha ile ilgili başladılar sakatlık diye. Zaha'nın adale sakatlığını herkes biliyor, şu anda da iyileşme sürecinde. Bam telimize basılıyor, konuşuyoruz."

"Szymanski, Florya'ya falan hiç gelmedi"

"Selahattin Baki'nin açıklamaları doğru değil. Kendi taraftarını etkilemek için yapıyor. Zaha'nın sakatlığı konuşuluyor. Fenerbahçe de teklif yaptığında bunu biliyordu. Szymanski, Florya'ya falan hiç gelmedi. Szymanski transferinde istenilen maaşı veremedik. Bu görüşmelerin hepsi yazılı olarak var."

"Icardi'nin gelmesi yakındır"

"Icardi önümüzdeki günlerde aramızda olacak. Tam belli değil. Eşi için doktorların uçuş izni vermesi gerekiyor. Bir şey söyleyip heyecanlandırmayalım ama yakındır diye düşünüyorum."

"Rashica için teklifler arasında hala makas var"

"Rashica'nın kulübüyle görüşüyoruz. Norwich'in bonservis beklentisiyle bizim teklifimiz arasında hala bir makas var. Kadromuzda olmasını istiyoruz, elimizden geleni yapıyoruz. Ama günün sonunda doğru rakamlar olmadan yapmak mantıklı değil. Rashica da bizi istiyor ama bugün, yarın bitecek değil."

"Nelsson, Galatasaray'da kalmak istediğini söyledi"

"Nelsson kalmak istediğini söyledi, Zalgiris maçından önce hatta. Fizikli bir oyuncu her sezon başında genelde geç açılıyor. Öyle şeyler olabiliyor."

"Günay Güvenç transferi zaten duyuruldu"

"Günay Güvenç transferinin belli kısmı zaten duyuruldu. Deprem şehri olduğu için ayrıca bir yardım yapıldı. Duyurulan rakamlarda anlaştık. Antep'in bizim kiralık vereceğimiz oyuncularla ilgili anlaşmasını bekliyoruz."

"Uğurcan Çakır için girişimimiz olmadı"

 "Uğurcan Çakır'la ilgili herhangi bir girişimimiz olmadı. Olsaydı zaten ilk olarak Trabzonspor'la görüşürdük."

"Muslera, çok değerli bir Galatasaraylı"

"Muslera, Galatasaray'ın önemli efsanelerinden biri. Yıllarca bu kulübe hizmet etmiş, çok değerli bir Galatasaraylı. Kaptanımız. Süreç içerisinde ne getireceğine ilişkin bir şey söylemek doğru değil. "

Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2023, 17:54
YORUM EKLE