Erden Timur: "Galatasaray'da kalmasını istiyoruz ama kiralama gibi bir şey imkansız"

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Erden Timur: "Galatasaray'da kalmasını istiyoruz ama kiralama gibi bir şey imkansız"

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur, sarı kırmızılılarda merak edilen konulara açıklık getirdi.

Erden Timur, Okan Buruk'un sözleşmesinden Mauro Icardi'nin geleceğine dair birçok soruyu yanıtladı.

Timur'un açıklamaları şu şekilde:

OKAN BURUK'UN SÖZLEŞMESİ

"Hocamızın sözleşmesi 12 yaşında başladı. Aramızdaki bildiğiniz tarzda bir sözleşme değil. Gönül bağıyla olan bir sözleşme. Öyle bir ilişkimiz var. Okan hoca sadece teknik direktör değil, takımın her şeyi. Galatasaray ile Okan Buruk ilişkisi bambaşka. Okan hoca ilk başta hiçbir şey konuşmadı. Sadece sistemi ve yapacaklarımızı konuştuk. Sözleşmeyle ilgili bir konu geçmedi."

ICARDI'NİN GELECEĞİ

"Hepimizin ana unsuru ülke futbolu olması gerekiyor. Akıllı insan önce içinde bulunduğu platformu yükseltir. Icardi gibi isimler ülke futbolunun değerini de öne çıkarıyor. Biz kalmasını istiyoruz. PSG’deki son senesi olduğu için yeniden kiralama gibi bir şey imkansız."

YABANCI OYUNCU KURALI

"Kulüplerin çoğu 14 yabancı sayısı olmasını ancak ilk 11’de sınırlamanın kaldırılmasını istiyor. Biz de yabancı sınırının olmaması gerektiğini düşünüyoruz."

NELSSON, TORREİRA VE SACHA BOEY TEKLİF

"Tabii ki teklifler var. Takımımız iyi bir sezon geçiriyor. İyi performans gösteren oyuncularımız birçok yerden teklif alıyor. İlgilenenler kapımızı çalıyor ama bakacağız. Ancak şu an konular rakamsal noktalara gelmedi. Çünkü biz satıcı değiliz."

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2023, 13:55
YORUM EKLE