"Erden Timur, Galatasaray'ı bırakma yolunda gidiyor"

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur'u yıpratmak adına başta Fenerbahçe olmak üzere operasyonlar yapılmaya devam ediliyor.

"Erden Timur, Galatasaray'ı bırakma yolunda gidiyor"

Galatasaraylı gazeteci Süleyman Rodop, "Kontra" Youtube kanalında Erden Timur ile ilgili şok gelişmeyi duyurdu.

Rodop'un açıklamaları şu şekilde:

"Bana Fenerbahçe-Ankaragücü maçındaki penaltıyı birisi anlatsın. Penaltı diyen çıkmadı. Birkaç kişi çıktı, biri Fenerbahçeli yönetici, 3-4 tane de Fenerbahçeli spor yazarı..."

"Galatasaray yönetimine sesleniyorum. Ankaragücü basın toplantısı yapıyor, Galatasaray'a söylediğini bırakmıyor. Fenerbahçe maçının devre arasındaki konuşmaları önce söylesinler. Galatasaray yönetimi neredesiniz? Sadece Erden Timur, biraz da Dursun Özbek... Diğer yöneticiler yok. Böyle yönetici ben de olurum."

"Gustavo'nun Altay'ın kartını takma meselesi... Cezası açık, net. Federasyona yanlışlıkla taktı demişler, geçiştirmişler. Arda Turan'ın soyunma odasındaki görüntülerine temsilci raporu olmadan ceza yazmıştınız. Bir kollama olayı var. Fenerbahçe'yi yarışın içinde tutmaya çalışıyorlar. Ali Koç tüm tuşlara basıyor."

"ERDEN TİMUR BIRAKMA YOLUNDA GİDİYOR"

"Erden Timur yoruldu. Yalnız kalıyor. Dursun Özbek dışında Erden Timur'a destek veren yok. Galatasaray'a en yararlı adamı kaçırırlarsa şaşırmam. Erden Timur bırakma yolunda gidiyor."

"Galatasaray yönetimi çay içme yeri değil. 'Erden Timur konuşsun' diyerek bu işler yürümez. Herkes elini taşın altına koymalı."

"Galatasaray'da 'Her olayı Erden bey söylesin, bana dokunmayan yılan bin yaşasın' ortamı var gibi duruyor. Ankaragücü Başkanı çıkıyor, Galatasaray ve Erden Timur'a neler söylüyor herkes Erden Timur'dan bir hareket bekliyor. Susuyorlar."

"HERKESİ UAYARIYORUM"

"Bu gidişat, gidişat değil. Erden Timur, en ufak şeyi kafaya takan bir insan. Bakın herkesi uyarıyorum, gidişat o yönde ilerliyor. Erden Timur her türlü şekilde yıpratılıyor. Karşı tarafın saldırıları arttı ben ilk kez bu şekilde görüyorum."

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2023, 22:55
YORUM EKLE
YORUMLAR
AHMET ULUĞ
AHMET ULUĞ - 1 yıl Önce

KARŞI TARAFTAN GELEN SALDIRILARA KARŞI NERDEN GERÇEKTEN YALNIZ BIRAKILIYOR. ERDEN BEY KULÜBÜ BIRAKIRSA HİÇ İYİ OLMAZ. İNŞAALLAH ÖYLE BİR ŞEY OLMAZ. DİĞER YÖNETİCİLER NE İŞ YAPAR. GERİDE DURAN PASİF YÖNETİCİ İSTEMEYİZ. ERDEN BEYİN YANINDAYIZ HEMDE SONUNA KADAR

Vatandaş
Vatandaş @AHMET ULUĞ - 1 yıl Önce

Sadece algı erden timur bırakmaz yönetim olarak gs gerekeni yapar. Kimse yalnız kalmıyor böyle söylemler çıkarmak saçma erdem timur bizim için başarının ana kaynağı gs böyle bir yöneticiyi bırakmaz taraftar grubu arkasında asla yalnız değil

Hakan Öztürk
Hakan Öztürk @AHMET ULUĞ - 1 yıl Önce

Bizi bu yarışta tutan yöneticilerimiz den Erden bey bu konu da yanlız bırakan diğer yöneticilerimizi kınıyorum. Lütfen bu yarışta bize karşı olan tüm herkese karşı tek vücud olup hakkımızı savunun çünkü bizler taraflar olarak sizden bunu bekliyoruz. Saygılar selamlar sunuyorum.

Sefer
Sefer - 1 yıl Önce

GS yönetimi ve kongre üyelerinin veya yetkililerinin Erdem Timur beye sahip çıkmaması kabul edilmez, edilemez!! Erdem bey yalnız değil, arkasında onu çok ama coook seven 40 milyona yakın taraftar var. Erdem bey GS taraftarlarının kırmızı çizgisi dır. Ali Koç zavallı biridir. Parasının gücü ile şampiyon olmak istiyor. Bu yıl son senesi!!!

Murat Gökdemir
Murat Gökdemir - 1 yıl Önce

Erden bey ya da başka bir yönetici çıkıp niye bu açıklamaları yapar ki? Bu takımın başından sorumlu bir sözcüsü olmalı ve açıklamaları o yapmalı. Erden bey basından uzak tutulmalı ki yıpratılmasın. Amaçları belli sahada başa çıkamadıkları Galatasaray'ı destek verenleri spora yakışmayan çirkin zihniyetlerle yıpratmak istiyorlar.

Erdoğan atik
Erdoğan atik - 1 yıl Önce

Çok doğru söylüyorsun bravo Fenerbahçe hep mağduru oynuyor devamlı hakemleri arkalarından olmasına rağmen kac tane maçta olmayan penaltılarla rakiplerine olmayan kırmızı kartlar maçları kazanarak puan alıp resmen maç öncesi maç sonrası açıklamalarla gündeme gelip algı yapıyorlar bizim Bir tane hakem hatasi ile olan maçı dillerinden düşürmüyorlar bu konuda yönetimin çok dikkatli olması gerekiyor Erdem bey destek olsunlar böyle değerli insanları kolay bulamıyoruz kıymetini bilmeliyiz Aslan parçası cim Bom Bom şanlı Galatasaray Cimbom

Çeto
Çeto - 1 yıl Önce

Zavallı fenevbahçe, zaten küçüksün iyice küçülüyorsun, mahallenin kavgacı çocuğu gibisin

Erdal
Erdal - 1 yıl Önce

Diğerleri süs bitkisi,güneşleniyorlar .

Kursat1905
Kursat1905 - 1 yıl Önce

Erden Timur birakmaz bos yapmayin.Adanmis bir omur var istedikleri kadar yipratmaya calissinlar sampiyonluktan sonra hersey unutulur.

Sedat3
Sedat3 - 1 yıl Önce

Fenerbahçeyi yarışta tutmak için lale orta elli tane fırıldak çeviriyor ama nafile...