Erden Timur: "Galatasaray kaliteli bir oyuncu kazandı, uzun yıllar hizmet edecek"

Galatasaray'da Erden Timur'dan merak edilen sorulara açıklık getirdi.

Erden Timur: "Galatasaray kaliteli bir oyuncu kazandı, uzun yıllar hizmet edecek"

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur, A Spor yayınında açıklamalarda bulundu.

Erden Timur, transfer politikaları ve bazı isimlerle ilgili konuştu.

Timur'un açıklamaları şu şekilde:

"ŞAMPİYONLAR LİGİ ÖN ELEMELERİNE YETİŞTİRECEĞİZ"

"Bizim güçlendirmemiz gereken bölgelerimiz var. 13.'lüğün getirdiği psikoloji sonrası oyuncuların geri döndürülmesi zordu. Güçlendirmemiz gereken bölgeleri Şampiyonlar Ligi ön elemelerine yetiştireceğiz. Avrupa'da başarılı olabilmek için 'Olsa daha iyi olur' dediğimiz transferler de daha sonra olacak. Galatasaray'ın menfaatleri doğrultusunda yapacağız. Kendimizi alkışlatmak için bir şey yapmayacağız. Bu etik dışı bir durum. İki aşamalı bir transfer stratejisi belirledik."

"GALATASARAY, KALİTELİ BİR OYUNCU KAZANDI"

"Marcao değerli bir stoperdi. Abdülkerim hem yerli olarak yerini doldurdu hem de uyum olarak çok iyi işler yaptı. Karakterli, Aslan gibi bir oyuncu. İlk başlarda zorlandı, büyük takımlarda hemen vuralım kellesini diyoruz... o zaman da dik durdu. Genç değil ama uzun süre kulübümüze hizmet edecek bir oyuncu. Şampiyonlar Ligi seviyesi için tabii ki her pozisyona oyuncu bakmak gerekiyor. Galatasaray, kaliteli bir oyuncu kazandı."

"UMUT NAYİR İÇİN BİR TASARRRUFUMZU YOK"

"Umut Nayir ile ilgili bir tasarrufumuz yok. Barış Alper Yılmaz’ımız orada bizim için bir alternatif." ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2023, 22:50
YORUM EKLE