Erden Timur: "Görüşmelerimiz sürüyor, Galatasaray'da oynayıp oynamayacağı belli olacak"

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, İspanyol sol bek Angelino'nun takımda kalıp kalmayacağıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Erden Timur: "Görüşmelerimiz sürüyor, Galatasaray'da oynayıp oynamayacağı belli olacak"

Galatasaray'da 19 maça çıkan ve 6 milyon Euro'luk zorunlu satın alma opsiyonu olan 20 maçı doldurmaması oynatılmayan Angelino için Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, Leipzig'i işaret etti. 

Sabah'a konuşan Erden Timur, İspanyol yuncunun iyi bir karaktere sahip olduğunu ancak Galatasaray'ın da kendi durumuna göre adım atmak zorunda olduğunu belirtti.

Timur'un açıklamaları şu şekilde:

"LEIPZIG İLE GÖRÜŞMELERİMİZ SÜRÜYOR"

"Angelino'nun durumu aslında şu an bizden daha çok, kulübü Leipzig ile ilgili bir konu. Net bir şey söylemek mümkün değil. Leipzig ile görüşmelerimiz sürüyor. Devre arasında takımda kalıp kalmayacağı belli olacak, netlik kazanacak." ifadelerini kullandı.

GALATASARAY'DA NE YAPTI?

Galatasaray formasıyla 19 maçta sahaya çıkan Angelino 1 gol attı ve 1 asist yaptı.

ANGELINO'DAN YOLCULUK PAYLAŞIMI

Fatih Karagümrük ve Fenerbahçe maçlarının kadrolarında yer almayan Angelino, Pazartesi gecesi geç saatlerde içinde çocuğunun da bulunduğu uçaktan fotoğraf paylaştı.

Galatasaray taraftarları sosyal medyada Angelino'nun yaptığı paylaşımı ayrılık olarak yorumladı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2023, 14:05
YORUM EKLE