Yakup Çınar: "Galatasaray, Brezilya'dan bir oyuncuyla görüşüyor, ismini biliyorum ama..."

Galatasaray'da takımın güçlendirilmesi adına devre arasında yeni bir kadro planlaması yapacak.

Yakup Çınar: "Galatasaray, Brezilya'dan bir oyuncuyla görüşüyor, ismini biliyorum ama..."

Galatasaray muhabiri Yakup Çınar, Yeni Açık TV Youtube kanalında Galatasaray'ın gündemiyle ilgili bilgiler aktardı.

Çınar'ın açıklamaları şu şekilde:

"ICARDI'NİN AYAĞINDA İĞNE YAPILACAK YER KALMAMIŞ"

"Mauro Icardi'nin son dönemdeki sakatlığından sonra performansında bir düşüş var. Icardi'nin ayağında artık iğne yapacak yer kalmamış. En az 2 hafta dinlendirilmesi gerekiyor."

"BRADLEY LOCKO İÇİN GÖRÜŞMELER BAŞLADI"

"Galatasaray'da Angelino dönemi bitti. Bradley Locko konuşulan isimlerden biri. Resmi görüşmeler başladı. Oyuncu tarafı da doğruluyor. Galatasaray, 3-4 milyon Euro gözden çıkardı. Sacha Boey profili bir oyuncu ve hatta ondan daha iyi olabilecek potansiyeli sahip." Diğer konuşulan isim de Rdıvan Yılmaz."

"BREZİLYA'DAN BİR OYUNCUYLA GÖRÜŞÜYORLAR"

"Galatasaray, mutlaka iki tane orta saha transferi yapacak. Galatasaray, Brezilya'da forma giyen genç bir orta saha ile görüşüyor. İsmini biliyorum ama netleştirdikten sonra söyleyeceğim."

"SACHA BOEY AYRILABİLİR, B PLANI ZEKİ ÇELİK"

"Devre arasında Sacha Boey takımdan ayrılabilir. Galatasaray, sözleşmesini uzatmak istiyor ama Boey sıcak bakmadı. Edindiğim bilgiye göre Arsenal ve Manchester United, Boey’i yakından takip ediyor. Galatasaray, 22 milyon Euro'luk bir teklif karşılığında devre arasında bu ayrılığa sıcak bakabilir. Dünyanın her takımında oynayabilecek potansiyel sahip bir oyuncu. Galatasaray'ın B planı Zeki Çelik. Roma'ya yakın akynaklarla konuştum, 7-8 milyon Euro'ya satabilirler ama Zeki'nin devre arasında ayrılmak istemediği söyleniyor."

SÜPER KUPA MAÇI MUHTEMEL 11'İ

"Galatasaray'ın Süper Kupa maçı muhtemel 11'ini şöyle bekliyorum. Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Barış Alper, Torreira, Kerem Demirbay, Tete, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Icardi."

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2023, 03:07
YORUM EKLE