Erden Timur: "Hiç merak etmeyin, Galatasaray'a başka bir yıldızı daha getireceğim"

Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması için çalışmalar sürüyor.

Erden Timur: "Hiç merak etmeyin, Galatasaray'a başka bir yıldızı daha getireceğim"

Sezonu şampiyon tamamlamak üzere olan Galatasaray, yeni sezon transfer çalışmalarına başladı.

Sarı kırmızılı yönetimin önceliklerden biri Mauro Icardi'nin bonservisini almak olurken alternatif arayışları da sürüyor.

Futbol yorumcusu Haldun Domaç, Youtube kanalında Galatasaray'ın transfer gündemiyle ilgili önemli bilgiler aktardı.

Domaç'ın açıklamaları şu şekilde:

"FIRMINO OLASILIĞI YÜKSEK"

"Galatasaray taraftarına şampiyonluk hediyesi olacak. Erden Timur, 'Bakın Icardi giderse hiç merak etmeyin. Ben size bir başka yıldızı daha getireceğim ve Nef Stadyumu'nda oynatacağım' dedi. Bu oyuncu Roberto Firmino. Eğer Icardi giderse Galatasaray'ın gelecek sezonki santraforu Firmino olma olasılığı yüksek."

"GÖZYAŞLARIYLA LIVERPOOL'A VEDA ETTİ"

"Liverpool'dan ayrıldı. Aston Villa maçında gözyaşlarıyla Liverpool'a veda etti. 24 maçta 10 gol, 4 asisti var. 31 yaşında Brezilyalı oyuncu."

"YİNE YILDIZLAR TOĞLULUĞU OLACAK"

"Erden Timur, 'Biz Icardi'yi son dakikaya kadar tutmak istiyoruz' diyor. Okan Buruk da bu açıklamayı yaptı ama bazen şartlar uygun olmayabilir. Erden Timur, 'Hazırlığımız var. Icardi yoksa Firmino'yu getireceğim. Onunla da kalmayacağım ve yanına da çok gol atan Artem Dovbyk gibi bir oyuncuyu getirmek için çalışmalarım devam ediyor' diyor. Galatasaray önümüzdeki sezon da bir yıldızlar toğluluğu olma adına çalışmalarını sürdürüyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2023, 23:55
YORUM EKLE