Erden Timur: "İki sene önce Galatasaray gelse büyük transfer olurdu, istifa ederim ama..."

Galatasaray'da Erden Timur, Tanguy Ndombele, Davinson Sanchez ve Matias Vecino güdemi hakkında konuştu.

Erden Timur: "İki sene önce Galatasaray gelse büyük transfer olurdu, istifa ederim ama..."

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Timur'un açıklamaları şu şekilde:

"VECINO, İKİ SENE ÖNCE BÜYÜK TRANSSFER OLURDU"

"Hedefi çok yükseltmişiz. İki sene önce Matias Vecino gelecek olsa, çok büyük transfer olurdu. Kerem Demirbay aynı şekilde. Bu kulüplerin sahibi taraftar. Geleceği düşünmek lazım. Harcama limitimiz Şampiyonlar Ligi'ni garantileyene kadar yoktu. 25 milyon euroya yakın rakam oradan elde ettik. Bu durumu açıklayamazdık, çünkü menajerler ve oyuncular sizinle görüşmez."

"İSTİFA EDERİM AMA..."

"Taraftarların bu baskısı, yönetimi popülizme iter. İstifa ederim ama popülizm yapmam."

"SARRI, VECINO TRANSFERİNE ONAY VERMEDİ"

"Okan Hoca 6-8 istedi. Tanguy Ndombele daha 8 bir oyuncu. Matías Vecino ile konuştuk ve kulübüyle anlaştık. 23:30 gibi Maurizio Sarri transfere onay vermedi. Hatta şiddetli tepki gösterdi."

"SANCHEZ'DE BÜYÜK FARK VARDI"

"Tottenham'ın olması avantajdı, onlar hep yüksek tuttar rakamı ama sonra düşürür. Davinson Sanchez konusunda da cumartesi günü aramızda büyük fark vardı. Transferin yapılamayacağını düşünüyorduk. Hatta Okan Hoca'ya da olmayacağını söyledik. Davinson'un da son senesiydi. 3. stoper olarak oynatacaklarını düşündük. Son blöf mü, gerçek mi ortaya çıkıyor. Biz de 1,5 milyon Euro rakamı yükselttik. İki aydır görüşüyoruz. 25'ten başladı. Baya bir süre 16'da durdular."

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2023, 10:55
YORUM EKLE