"Erden Timur, menajerlerle çalışan Fenerbahçe muhabirini ortaya çıkaracak"

Fenerbahçe cephesi tüm sezon boyunca Galatasaray muhabirleri aleyhine pek çok kez açıklama yaptı ve hedef gösterdi.

"Erden Timur, menajerlerle çalışan Fenerbahçe muhabirini ortaya çıkaracak"

Hatta sarı kırmızılı muhabirlerin kulübe yakın isimlerden "lehte/aleyhte" haber yapmak için para aldığı bile iddia edildi. 

Galatasaray cephesi bu konuda hep sessiz kaldı. Ancak transfer döneminin başlayıp kulüple herhangi bir alakası olmayan isimlerin gündeme gelmesi CEO Erden Timur'un keyfini kaçırdı. 

ERDEN TİMUR, MESAJ GÖNDERDİ

"Bunlar belki de menajerler vasıtasıyla iletiliyor. Muhtemelen başka takımlara transfer olacak futbolcuların piyasasını yükseltmek için yapılıyor" açıklaması ile bir yerlere mesaj gönderdi.

TALİMAT VERDİ

Fenerbahçe cephesinin Galatasaray muhabirleri aleyhine yaptığı araştırmanın benzerinin yapılması için Erden Timur'dan talimat geldi. 

Timur, özellikle Tsimikas, Dzeko, Becao, Wendell, Lukaku, Adama Nagalo ve Naby Keita gibi isimleri ortaya atan kaynağın araştırılmasını istedi. 

Bu kaynak daha önce Başkan Ali Koç tarafından Eran Zahavi transferi yüzünden "menajerlerle ortak çalışıyor" suçlamasının  getirildiği bir isimdi. 

Timur'un Koç'un bu suçlamasını da göz önüne alarak o kaynak ile beraber çalıştığı menajer/menajerler hakkında bulunan bilgileri ifşa edeceği gelen bilgiler arasında.

Kaynak: Fotospor

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2023, 14:23
YORUM EKLE