Erden Timur, Real Madrid ile görüştü

Galatasaray Sportif A.Ş Başkanvekili Erden Timur, Avrupa Süper Ligi projesi kapsamında Real Madrid Başkanı Florentino Perez ile görüştü.

Erden Timur, Real Madrid ile görüştü

Başkan Dursun Özbek ve Erden Timur, Galatasaray'a yapılan haksızlıklardan sonra yalnız bırakıldıklarına inanıyor. Bir anda Rezerv Ligin iptal edilmesi, sezon oynanırken yabancı kontenjanının arttırılması, üst üste gelen hakem hataları... Bu yüzden son dönemde yeniden konuşulmaya başlanan Avrupa Süper Ligi ile temaslara başlandı. 

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile bir araya geldikten sonra Madrid’e giden Erden Timur, Real Madrid Başkanı Florentino Perez’in danışmanı ile bir araya geldi. Avrupa Süper Ligi konusunda bilgi aldı.

Perez, İngiliz takımlarının geri adım atmasından sonra Barcelona ve Juventus’la beraber fikirden vazgeçmeyen başkan olarak yer alıyor. Aynı zamanda Avrupa Süper Ligi’nin de aktüel başkanı.

İNAN KIRAÇ VE ÜNAL AYSAL'DAN DESTEK

Başkan Özbek’in fikri Türk futbolunun içinde bulunduğu kaostan çıkmaması durumunda Galatasaray’ın Avrupa Süper Ligi’nde yer alması. Dursun Özbek’i bu fikir konusunda destekleyenler ise Derin Galatasaray olarak bilinen İnan Kıraç ile eski başkanlardan Ünal Aysal.

AYSAL NE DEMİŞTİ?

Galatasaray'ın Avrupa ile iletişimi güçlendirmesi gerektiğini dile getiren Ünal Aysal, ''TFF her ne kadar özerk bir kurum gibi görünse dahi hukuksal sorunlar ve suç kavramı devreye girince saf dışı kalmak ve adli soruşturma yolunu açmak zorundadır.  Ancak bu mücadelede GSK yalnız bırakıldığını görürse o zaman bu çok büyük ve saygın markanın yeni bir coğrafyada kendisine gelecek araması da bir çıkış olarak yöneticilerin görevidir. Dolayısıyla Galatasaray Avrupa Süper Ligi organizasyonuyla iletişimini güçlendirmeli ve bağlarını sıkı tutmalıdır.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Fotospor

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2022, 04:40
YORUM EKLE