"Erden Timur'un listesindeki 3 golcü ortaya çıktı"

Galatasaray'da transfer gündeminin ilk maddesinde forvet arayışı var.

"Erden Timur'un listesindeki 3 golcü ortaya çıktı"

Galatasaray'da forvet takviyesi için çalışmalara hız verildi. Sarı-Kırmızılı kulübün patronu Dursun Özbek ile Erden Timur ve Okan Buruk'un dün transferde son durumu masaya yatırmak üzere bir araya geldiği öğrenildi.

Gündemin ilk sırasında hiç şüphesiz golcü transferi var. Mauro Icardi'nin bonservisini alabilmek için temaslarını sürdüren Sarı-Kırmızılılar, sözleşmesi biten Gomis'in ayrılması ve Nantes'ın Mohamed için 5 milyon 750 bin Euro'luk satın alma opsiyonunu kullanmasıyla forvetsiz kaldı.

ICARDI İÇİN ŞARTLAR ZORLANIYOR

Icardi için tüm şartları zorlamaya karar veren Galatasaray Yönetimi, ondan önce listedeki isimlerden birini bitirmeyi planlıyor.

DEMBELE'NİN MAAŞ TALEBİ YÜKSEK

Golcü listesinin ilk sırasında Lyon'dan ayrılan Moussa Dembele var. 26 yaşındaki Fransız santrforun çok sayıda talibi bulunuyor ve bu nedenle maaş talebinin hayli yüksek olduğu belirtiliyor. Sarı-Kırmızılılar pazarlık sürecinde masadaki rakamı düşürmeye çalışacak. Bu transferdeki en büyük avantaj, Dembele'nin bonservis sorununun bulunmaması. Böylece transfer sürecinin çabuk ilerleyeceği düşünülüyor.

ZAPATA İÇİN GÖRÜŞME YAPILACAK

Dembele'nin ardından en önemli santrfor hedeflerinden biri Duvan Zapata. Kulübü Atalanta'dan ayrılmaya hazırlanan 32 yaşındaki santrforun bonservisi için İtalya'da bazı görüşmeler yapılacak. Hem Atalanta hem de Zapata'nın ortaya koyacağı mali talepler, bu transferin kaderini belirleyecek.

SON ÇARE AUBAMEYANG

Chelsea'de gözden çıkarılan 33 yaşındaki forvet Aubameyang da Galatasaray'ın transferde son çare olarak düşündüğü isimlerden biri olarak dikkat çekiyor.

Kaynak: Fanatik

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2023, 17:43
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kemal Başpınar
Kemal Başpınar - 12 ay Önce

Ben Hem bir GS taraftarı, hemde Profesyonel bir futbolcu olarak bir tavsiyem var. Ben Dembele'yi birkaç maç seyrettim. Kesinlikle GS'da oynayacak bir futbolcu değil, Ben zaten Erden Timur ve Okan Buruk'un bu futbolcuyu alma gibi bir istekleri olduğunu düşünmüyorum. Bu kadar yıldızı GS'a getirenlerin bu futbolcuyu alacaklarıni zannetmiyorum. Bizim Barış Alper'imiz var, Okan Hocamızın Barış Alper'e bu yıl iki gömlek daha giydireceğini düşünüyorum.