Erden Timur'un orta saha transferi için sürprizi var!

Geçen sezondan bu yana formu giderek düşen ve adı gönderilecek oyuncular listesine eklenen Sergio Oliveira’nın yerine Galatasaray devre arasında bir transfer yapmak istiyor. 

Erden Timur'un orta saha transferi için sürprizi var!

8 numara transferi için yaz boyunca girişimlerde bulunan Galatasaray, son olarak Tottenham’dan Ndombele’yi satın alma opsiyonuyla birlikte kiraladı. Ancak yıldız orta sahanın henüz tam anlamıyla hazır hale gelmemesi, kafalarda soru işareti yaratıyor.

SERGIO OLIVEIRA İLE YOLLAR AYRILIYOR

Geçen sezon bu bölgenin 1 numaralı oyuncusu olan Sergio Oliveria’nın da form grafiğinin giderek düşmesi, kulübün radikal bir karar almasına yol açtı.

Sarı Kırmızılılar, Portekizli futbolcuyla devre arasında yolları ayırmaya hazırlanıyor. Ancak Oliveira’nın satılması durumunda da bu bölgeye yine bir yabancı takviyesi yapılması fikri üzerinde uzlaşı sağlandı.

İLK SIRADA MATIAS VECINO VAR

Teknik heyetin orta saha gündeminde ise 2 oyuncu ön plana çıkıyor. Bunlardan biri, Okan Buruk’un çok istediği, ancak taraftar tepkisi nedeniyle son anda vazgeçilen Matias Vecino. Lazio formasıyla son dönemde çok iyi bir performans sergileyen 32 yaşındaki orta saha, aynı zamanda Torreira’nın da vatandaşı.

* 32 yaşındaki oyuncunun Lazio ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunurken bu sezon 8 maçta 392 dakika forma giyerken 3 gol atması büyük dikkat çekti.

GEORGE GARDI ÖVGÜYLE BAHSETTİ

İtalyan basınına verdiği röportajda Galatasaray’ın transfer girişimlerinden bahseden menajer George Gardi de Vecino’ya olan ilgiyi doğruladı ve deneyimli orta sahadan övgüyle bahsetti.

MARIO LEMINA SÜRPRİZİ

Vecino ile birlikte hazır durumda olan bir başka orta sahayı daha gözüne kestiren Sarı kırmızılılar, eski Galatasaraylı Mario Lemina’yla ilgileniyor.

Premier Lig’de Wolves forması giyen ve bu sezonki tüm maçlarda oynayan 30 yaşındaki futbolcu, en son Aston Villa mücadelesinde Zaniolo’ya yaptığı hareket nedeniyle kırmızı kart gördü.

* Bu sezon 8 maçta ilk 11'de forma giyen Gabon'lu orta saha oyuncusunun İngiliz ekibiyle 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunurken 1 yıllık da opsiyonu bulunuyor.

LİSTEDE BAŞKA İSİMLER DE VAR

Okan hoca, tıpkı Vecino gibi, Lemina’nın da Torreira ile merkezde çok iyi anlaşacağını düşünüyor. Galatasaray, Oliveira’nın satılma ihtimaline karşı her iki oyuncuyla da temas halinde, ancak listede başka isimler de olduğu öğrenildi.

Kaynak: Fanatik

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2023, 14:01
YORUM EKLE
YORUMLAR
sina ayhan
sina ayhan - 7 ay Önce

Galatasaray gittikçe büyüyor ve gelişiyor.