Ergin Keleş: "Galatasaray’a karşı oynadığım için hep sahadan mağlup ayrıldım"

Türkiye Kupası’nda 3. tur elemeleri için yapılan kura çekiminde Galatasaray ile eşleşen GMG Kastamonuspor, Nef Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma öncesinde, hazırlıklarına başladı.

Ergin Keleş: "Galatasaray’a karşı oynadığım için hep sahadan mağlup ayrıldım"

GMG Kastamonuspor futbolcularından Ergin Keleş ve Faruk Öcal, Galatasaray eşleşmesiyle ilgili konuştu.

Ergin Keleş: “Umarım güzel, keyifli bir maç olur"

Tecrübeli santrafor Ergin Keleş ise, “Ben, kariyerimde Galatasaray’a karşı birçok maç oynadım. Tatlı anılar biriktirdim. Pek değil, genelde Anadolu kulüplerinde Galatasaray’a karşı oynadığım için hep sahadan mağlup ayrıldım. Umarım kurada güzel, keyifli bir maç olur. En önemlisi bizim için sahada forma şansı bulacak genç oyuncu kardeşlerim bir nebze o statların, o rakiplerin, o atmosferin tadına varır ve o tat onları bugünden daha iyisini yapmak için kamçılar. Bunu çok istiyorum onlar adına, en azından o ligleri o statları o rakipleri görsünler, onlara karşı oynasınlar. Bu durum en azından belki onlar adına bir motivasyon kaynağı olabilir diye düşünüyorum, öyle de umut ediyorum” şeklinde konuştu.

"Şansızlığımı kıracağım, gol atabilirim inşallah"

Fenerbahçe’ye, Beşiktaş’a, Trabzonspor’a gol attığını ancak Galatasaray’a gol atamadığını, kupa maçında gol atmak istediğini vurgulayan Keleş, “Galatasaray’a karşı çok fazla tatlı anılarım yok. Karabük’te oynarken bir keresinde 6-7 gol yemiştik. Tatsız anılardı, hoş anılar değildi. Şansızlığımı kıracağım, gol atabilirim inşallah. Ayrıca kişisel fikrim olarak Efe gibi genç bir santraforumuz var. Onun oynamasını isterim elbette kararı hocamız verir. Ben Ergin Keleş olarak sahada genç Efe arkadaşımızın olmasını isterim. İnşallah benim yerime o gol atar” ifadelerini kullandı.

Faruk Öcal: “Köklü bir camia ile oynayacağız, heyecanlıyız”

Köklü bir camia ile oynayacakları için heyecanlı olduklarını söyleyen GMG Kastamonuspor Takım Kaptanı Faruk Öcal da, “Bizim ilk öncelikli hedefimiz lig, ligde iyi yerlere gelmek istiyoruz. Çünkü burada kulüpte büyük emekler veriliyor, bu takımın kurulması için çok çaba sarf edildi. Kupa bizim için ikinci planda ama Galatasaray ile eşleşmek ve onlarla oynamak, Arena’da sahaya çıkmak bizim için güzel bir maç olacaktır. İnşallah Arena’da güzel bir futbol sergileriz. Yaklaşık 13-14 gün var maça, herkes heyecan duyar, tabii ki bizlerde Galatasaray gibi köklü bir camia ile oynayacağız. Heyecanlıyız” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2022, 20:46
YORUM EKLE