Erhan Telli: "Galatasaray'a transfer edenler düşünsün, 'Biz bunu nasıl aldık?' demeliler"

Galatasaray'da bazı oyuncuların performansı tartışma konusu olmaya devam ediyor.

Erhan Telli: "Galatasaray'a transfer edenler düşünsün, 'Biz bunu nasıl aldık?' demeliler"

Galatasaraylı gazeteci Erhan Telli, Sportcell Youtube kanalında Galatasaray'ın gündemiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Telli'nin açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY'IN YORGUN OLMASI SÜRPRİZ DEĞİL"

“Yorgun olmasını bekliyorduk Galatasaray’ın. Dünyanın en iyi oyuncularıyla kora kor bir mücadele veren takımın yorgun olması sürpriz değil. Bu galibiyetler şampiyonluk getirecek galibiyetlerdir. Kötü oynarken, zor deplasmanda tek gol atıp kazanmak şampiyonluk yürüyüşünde olacak galibiyetler.”

"OKAN BURUK ELEŞTİRİLERİ DİKKATE ALMIŞ"

“Okan Buruk kötü oyunu görünce devre arasında hemen değişiklik yaptı. Eleştirileri dikkate aldığını gösterir bu hareket. Bu sefer çok geçe kalmadan değişikliği yaptı.”

"ANGELINO'YU ALANLAR DÜŞÜNMLEİ"

Zaha ilk süre aldığı dakikalarda hepimizi mest etmişti. Ziyech yine öyle, ilk aldığı sürelerde kalitesini gösterip 1 gol 1 asist yaptı. Ndombele ise fazla kilolarıyla ve fizik kalitesiyle eksi alıyor bol bol. Angelino’yu ise alanlar düşünmeli, 'Biz bunu nasıl aldık?' diye. Angelino geldiğinde yere göğe sığdıramayanlar şimdi yerden yere vuruyorlar.”

"1 MAÇ KALANA KADAR ŞANS VERİLMELİ VE..."

“Angelino’nun 4-5 maç daha oynayınca satın alma opsiyonu devreye giriyor. Ben Okan Buruk’un yerinde olsam Angelino’yu oynatmam. 1 maç kalana kadar şans verip kendini göstermesini beklerim, baktım bir değişiklik yok. Oynatmam. Almam ben bu oyuncuyu. Gider Almanya’da çok iyi oynar bilemem ama burada olmuyor.”

"ICARDI, İNANILMAZ BİR PROFESYONEL"

Icardi inanılmaz bir profesyonel. Rize deplasmanına gelip sakat sakat oynamak için savaşıyor. Biz ne yıldızlar gördük böyle deplasmanlara gelmeyen. Mesela Milan Baros. Sürekli ağrım var diye söylenirdi. Bir gün bacağını kessen hissetmeyeceği bir iğne yaptı sağlık heyeti. Ona rağmen 'Yine ağrım var' dedi. Fatih Terim de madem öyle komple dinlen sen diyip kadro dışı bıraktı. Bileti kesilip gönderildi.”

"LİGİN DAHA ÇOK BAŞINDAYIZ"

“Fenerbahçe geçtiğimiz sezonlara göre en iyi Fenerbahçe. Çok da iyi bir başlangıç yaptılar. Hem Galatasaray hem Fenerbahçe çok iyi başladılar lige. Ama ligin daha çok başındayız.”

"100. YILDA ARABİSTAN'DA BU MAÇI OYNAMAK SAÇMA KARAR"

“Cumhuriyetin 100. yılında gidip de bu maçı Arabistan’da oynamazsın. Bu saçma bir karar. Kulüplerimizi Süper Kupa finali konusunda samimiyetsiz buluyorum. Bu çok önceden konuşulup anlaşıldı. Federasyona o zaman tepki gösterebilirdiniz. İş işten geçtikten sonra karşıyız diye açıklama yapmak nabza göre şerbettir. Eğer kabul etmiyorsanız en başında çıkıp konuşacaktınız.”

"BAKAMBU'YA HİÇ KİMSENİN GÜVENİ YOK"

“Bir diğer hayal kırıklığı da Bakambu. Icardi sakat sakat oynuyor, kimse diyemiyor ki ‘Kendini zorlama, Bakambu oynasın’ diye. Hiç kimsenin güveni yok. Sakat da olsa Icardi’ye yalvarıyor herkes.” ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2023, 22:45
YORUM EKLE