Erinç Bilican: "Bence muazzam bir 12 numara, 'Galatasaray'a lazım' dedik, şampiyonluk hamlesiydi"

Galatasaray'ın devre arasında yeniden kadrosuna kattığı Berkan Kutlu, performansıyla takdir topluyor.

Erinç Bilican: "Bence muazzam bir 12 numara, 'Galatasaray'a lazım' dedik, şampiyonluk hamlesiydi"

Galatasaray'da Berkan Kutlu, devre arasında takıma dönerken sol bek, orta saha ve stoper bölgelerinde önemli ekslikleri kapatıyor.

Markaj Youtube kanalında Erinç Bilican, Berkan Kutlu ile ilgili yorumlarda bulundu.

Bilican'ın açıklamaları şu şekilde:

"BERKAN KUTLU'YU ÇOK SAVUNDUK"

"Berkan Kutlu'yu zamanında çok savunduk, 'Berkan Kutlu lazım' dedik. Neden lazım olduğunu da her geçen gün gösteriyor. Muazzam bir tamamlayıcı parça. Bence muazzam bir 12 numara."

"TAKIMIN İDMAN PERFORMANSINI YÜKSELTİR"

"Şunu da net biliyorum. Takımın idman performansını belirleme açısından çok önemli bir adam. Biri idmanda iyi performans sergiliyorsa iyi çalışıyorsa, idmanı da aynı maç gibi önemsiyorsa o adam, takımın idman performansını yükseltir. Berkan'ın etkisi bu."

"ŞAMPİYONLUK İÇİN EN ÖNEMLİ TRANSFERLERDEN BİRİ"

"Galatasaray sezon sonunda şampiyon olursa, dönecek ve 'Bu şampiyonluğun en önemli hamlelerinden birisi Berkan Kutlu transferiydi' diyecek bence..." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2024, 18:43
YORUM EKLE
YORUMLAR
MERT KARADAĞ
MERT KARADAĞ - 2 ay Önce

Bir de Levent Tüzemen'e soralım. 30 sene önce oynayan Berkant adıyla söyleyerek, "sen kimin adamısın " şeklinde ağır yaralayıcı bir dil kullanmıştı İtalya'ya gitmeden önce Berkan için.

Adem
Adem - 2 ay Önce

Arslan gibi çocuk....canla başla oynuyor....aylar önce söyledim tribünlere'' Bu çocuğa sahip çıkın'' diye...keşke üç dört tane daha Berkan olsa...Taylan da, Emreler de Yunus da iyi oyunculardı ...bunlar sırf tribün baskısından ayrıldılar...yazık oldu bu evlatları....üç beş tane kendini bilmez , futboldan anlamazlara evlatlarımızı yem etmeyelim....başta Okan hocanın ve yönetimin bu candan oynayan çocuklara sahip çıkması lazım....