Erman Özgür: "Ben ilk defa böyle bir şey gördüm, gidip Galatasaray'da oynadı, bir hata var"

Galatasaray'ın tecrübeli savunma oyuncusu Abdülkerim Bardakcı'nın milli takımdan gönderilmesinin yankıları sürüyor.

Erman Özgür: "Ben ilk defa böyle bir şey gördüm, gidip Galatasaray'da oynadı, bir hata var"

NutSpor yorumcusu Erman Özgür, Abdülkerim Bardakcı'nın Milli Takım kampından baş ağrısı şikayeti nedeniyle gönderilmesini eleştirdi.

Özgür'ün açıklamaları şu şekilde:

"İLK DEFA BÖYLE BİR ŞEY GÖRDÜM"

"Ben ilk defa baş ağrısı şikayetinden dolayı kamp kadrosundan ayrılan bir oyuncu gördüm. Aklıma ilk gelen şey, 'Herhalde başka bir şey var' oldu. Çünkü iki maç var, daha ilk maçı oynamamıştın, oyuncunun 3 gün başı ağrıyor diye bir anda oyuncuyu kamptan gönderiyorsun. Oyuncunun başı bir gün sonra geçerse ikinci maç için hazır olabilir."

"ŞAŞIRTICI OLAN ŞEY..."

"Bizim milli takımımızda belki de ilk yazılacak isimlerden birisi Abdülkerim Bardakcı. Daha şaşırtıcı olan şey, Abdülkerim'in gidip Galatasaray ile 45 dakika maç oynaması. Burada problem ya bizim milli takım doktorlarımızda ya da Kuntz'da. Çünkü bir oyuncuyu baş ağrısı nedeniyle kamptan gönderilmesi bana çok doğru gelmedi. Oyuncunun da ağrısı geçmiş ki gidip maç oynadı. Demek ki ağrısı geçebilirmiş. Burada bir hata var."

"İHTİYACIMIZ VARDI"

"Biz Abdülkerim Bardakcı'nın milli takımdaki performansından mahrum kaldık. Abdülkerim'e de ihtiyacımız vardı. İlk maçta kazandığımız için çok fazla önemsenmedi ama Hırvatistan maçı kötü biterse 'Abdülkerim Bardakcı, neden gönderdiniz?' diyeceğim. Neden vazgeçildiğini anlayamadım." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2023, 01:44
YORUM EKLE