Erman Özgür: "Geçen seneden beri söylüyorum, dilimde tüy bitti, adamda her şey var, Galatasaray'da oynar"

Galatasaray, Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda Kayserispor'a 2-1 mağlup oldu.

Erman Özgür: "Geçen seneden beri söylüyorum, dilimde tüy bitti, adamda her şey var, Galatasaray'da oynar"

Tivibu Spor yorumcusu Erman Özgür, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Özgür'ün açıklamaları şu şekilde:

-ICARDI, AĞIR VASITA GİBİ-

"Galatasaray'ın ilk 11'i kağıt üzerinde çok kaliteli ama top rakibe geçtiği zaman hepsi kayıp. Bir tane ikinci top kazanmadı. Icardi ağır vasıta gibi, dönemiyor, formda değil. Okan Hoca 'Bana hazır oyuncu lazım' dedi. Transferlerin hala hazır olmasını bekliyoruz."

-EZBERE ORTALAR YAPILIYOR-

"Galatasaray'ın hücumdaki çaresizliği şöyle oluyor; kenara inip ezbere ortalar yapıyor. 40'ın üzerinde orta yaptı. Bugün Adana Demirspor'un attığı gollere bak, kenara inen oyuncu yerden pasla doğru oyunculara attı. Galatasaray hücumda organizasyonu yapamıyor."

-SEN TARTIŞILIR HALE GELİRSİN-

"Okan Hoca ikinci golü yediği anda yapmalıydı değişikliği. Büyük takım teknik direktörü bazen mecbur kalır tabelaya bakmaya. 'Devre arasını bekleyeyim oyuncuya ayıp olur' dersen sen tartışılır hale gelirsin."

-ONUR BULUT, BÜYÜK TAKIM OYUNCUSU-

"Onur Bulut'u geçen seneden beri söylüyorum, dilimde tüy bitti. Ferdi ile birlikte Türk olarak en iyi sağ bek tercihi. Ayağına hakim, şutörlüğü var, orta kalitesi, pas kalitesi var. Adamda her şey var. Büyük takım oyuncusu, belli ediyor kendisini. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor, hepsinde oynar."

-İLK DEFA ELEŞTİRİYORUM-

"Galatasaray'ın gol sayısı biraz az olunca Okan Hoca bu üçlüye mecbur kaldı. İlk defa Okan Hoca'yı eleştiriyorum; bugün yapılan seçimler de eleştiriye açık. Top rakibe geçtiğinde bu kadar etkisiz olamazsın, Oliveira'yı da kesmesi hata."

Kaynak: Tivibu Spor

Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2022, 20:48
YORUM EKLE