Erman Özgür: "Türkiye'nin en iyisi, Galatasaray iki yıllık sözleşme yapsın"

Galatasaray, Süper Lig'de Başakşehir engelini kayıpsız geçerek zirve yarışını sürdürdü.

Erman Özgür: "Türkiye'nin en iyisi, Galatasaray iki yıllık sözleşme yapsın"

Tivibu Spor yorumcusu Erman Özgür, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Özgür'ün açıklamaları şu şekilde:

"BARIŞ ALPER YILMAZ NE YAPIYORSA DEVAM ETSİN"

"Oyuncuyu doğru zamanda doğru yerde kullanmak şu ana kadar Okan hocanın yaptığı en büyük hikaye. Maçın başında hemen Barış Alper Yılmaz ile Kerem Aktürkoğlu'nun yerlerini değiştirdi. Barış Alper, Lima'ya karşı üstünlüğü kurdu ve golünü attı. Okan hocanın büyük mahareti. Oyuncularını tanıyor. Attığı gol her şeyi barındırıyor ama Barış Alper Yılmaz'ın Mertens'e attığı bir pas var. Fiziksel olarak gelişiyor ama daha önemlisi mental olarak çok büyük gelişme içerisinde. Büyük oyuncu pasıdır o. Futbolun güzelliği o pas. Kimle çalışıyorsa ne yapıyorsa devam etsin."

"MUSLERA İLE İKİ SENE DAHA DEVAM EDİLMELİ"

"Muslera, Türkiye'nin en istikrarlı ve en iyi kalecisi. Hiç öyle yaşını gösteren bir durum da söz konusu değil. Galatasaray'da bu kadar sevilirken ben olsam Muslera ile 1+1 yıllık sözleşme yaparım, minimum iki sene daha devam ederim."

"GALATASARAY'DA 15-16 OYUNCUDAN DUYABİLİRİZ"

"Mertens'in 'Galatasaray'da oynamaktan keyif alıyorum. Burada çok mutluyum.' açıklamasını Galatasaray'da 15-16 oyuncudan duyabiliriz. Galatasaray'ın en büyük avantajı bu. Takımın içindeki ruh halini hissediyorsun."

"KEREM DEMİRBAY, ÇOK ÇOK İYİ BİR OYUNCU"

"Kerem Demirbay en beğendiğim gösterişsiz oyunculardan biri. Hakikaten çok çok iyi bir oyuncu. Galatasaray'da Kaan Ayhan'a da bir şey olsa Kerem Demirbay da stoper oynar. Okan hocanın verdiği görevi hiç bir şekilde tereddüt ederek yapmıyorlar." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2024, 03:54
YORUM EKLE