Erman Toroğlu: "Galatasaray'da onu izliyorum, taraftar ıslıklar, bir bakmışsın takımdan gitmişsin"

Galatasaray, Süper Lig'de yoluna emin adımlarla devam ederken bazı oyuncuların performansı dikkat çekiyor.

Erman Toroğlu: "Galatasaray'da onu izliyorum, taraftar ıslıklar, bir bakmışsın takımdan gitmişsin"

SkySpor Youtube kanalında Erman Toroğlu, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Toroğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"BİR BAKMIŞSIN TAKIMDAN GİTMİŞSİN"

"Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'nu izliyorum ya kardeş yanında Halil var, orada pası ver artık. Allah yukarıda dikkatli ol. Sen bunları yapmaya devam edersen skor 1-1'e gelir, taraftar ıslıklar, bir bakmışsın takımdan gitmişsin. O pozisyonu gol yaparsan büyürsün, atamazsan küçülürsün."

"OKAN BURUK BÖYLE KONUŞMUYORDU"

"Okan Buruk'un açıklamalarına bakıyorum, küçük takımdan büyük takıma geçen hocaların alayı sapıtıyorlar. Okan'ı geçmişte de biliyorduk, böyle konuşamıyordu."

"ABDÜLKERİM BARDAKCI, 10 NUMARA GİDİYOR"

"Abdülkerim Bardakcı, şu an 10 numara gidiyor. Geldiği ilk zamanlar sallandı ama sonra toparladı. Sadece kesici özelliğiyle değil. Topu oyuna da iyi sokuyor. Gol atmasını da geçtim. Türk Milli Takımı'nda çok iş yapar. Biraz geç ortaya çıktı. Çok başarılı buluyorum."

"İKİ TAKIM İÇİN DE ZOR MAÇ"

"Sivasspor'a Bülent Uygun geldi. İlk maçını kazandılar, farklı bir kan değişimi. Kendisi Fenerbahçeli. Arada Fenerbahçe - Galatasaray olayı var. İki takım için de zor maç." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2024, 18:54
YORUM EKLE