Erman Toroğlu: "Galatasaray'ın 4 oyuncusu ortalıkta yok, takıma gelen emeklilere tavır koymuyorlar"

Galatasaray, birçok operasyona karşı mücadele ederken sahada aldığı sonuçlarla gereken cevabı veriyor.

Erman Toroğlu: "Galatasaray'ın 4 oyuncusu ortalıkta yok, takıma gelen emeklilere tavır koymuyorlar"

SkySpor Youtube kanalında Erman Toroğlu, Galatasaray'ın gündemini değerlendirdi.

Toroğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"TRİBÜN ÇEKİMİ YASAL DEĞİL"

"Icardi'nin hareketiyle Pascal Nouma'nın hareketini karşılaştırıyorlar. Nouma'nın eylemi Icardi'ye göre daha uzun. Bu ceza biraz tuhaf. Hiç ceza vermese yırtarlardı. Ben bir şey görmedim. Tribün çekimi yasal değil ki. O zaman sosyal medyaya göre de penaltı verin, düdük çalın."

"ALINAN 4 OYUNCU ORTALIKTA YOK"

"Galatasaray'ın elendiği Sparta Prag'ın piyasa değeri Icardi'nin değeriyle aynı. O maçın hakemleri de gayet iyi maç yönetti. İnanılır gibi değil, 2 maçta 6 gol yedin. Aldığın oyunculardan 4 tanesi (Zaha, Ziyech, Ndombele, Tete) ortalıkta yok. Bu paraları o zaman nereden verdiniz?"

"KEREM AKTÜRKOĞLU'NA TAVIR YAPIYORLAR, OLACAK İŞ DEĞİL"

"Galatasaray seyircisi, takıma gelen emeklilere tavır koymuyor. Başarılı futbol oynayan Kerem Aktürkoğlu'na tavır yapıyor. Olacak iş değil. Amigolarla iş yapma şansınız yok. Amigolarla futbolcular arasında bağlantı kesildiği zaman o futbolculara da tepki gösteriliyor. Çünkü o amigolara para gitmezse söz konusu oyunculara ters tezahürat yaparlar."

BEŞİKTAŞ'IN KAYBEDECEK BİR ŞEYİ YOK, GALATASARAY..."

"Beşiktaş'ın kaybecek bir şeyi yok. Galatasaray mağlup olursa çok şey kaybeder. Gedson Fernandes, atılmasıyla vatandaşı ve hocası Fernando Santos'u satışa getirdi. O kadar kolay kart görülmez. Gereksiz yere cezalı duruma düştü." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 29 Şubat 2024, 23:42
YORUM EKLE
YORUMLAR
GS li
GS li - 2 ay Önce

Nevi şahsına münhasır tarafsız olduğunu iddia eden herzaman GS aleyhinde her turlu atraksiyondan cekinmeyen GS düşmanı bu futbolcu ve hakem eskisinin ipe sapa gelmez yorumlarını kaale alacak bir Allahın kulu varımdır?Miadını doldurmuş bu tip eskilerin yeri tv kanalı ve basın organı degil bit pazarı olmalıdır.

Abidin Yaman
Abidin Yaman - 2 ay Önce

Toroğlu seni FB'nin başında veya yönetiminde görmek istiyoruz... GS ile Ali Koç'la yarışırcasına uğraşıyorsun.. Pozisyon yorumları hep GS aleyhine... beslendiği yeri tahmin ediyoruz ama tespitini de yapmak lazım..