Emre Belözoğlu: "Galatasaray için söylediklerimin arkasındayım, inanmadığım bir şey söylemedim"

Galatasaray kadrosuyla ilgili övgü dolu sözler söyleyen Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, yeniden aynı konu hakkındaki soruyla karşı karşıya kaldı.

Emre Belözoğlu: "Galatasaray için söylediklerimin arkasındayım, inanmadığım bir şey söylemedim"

Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup ettikleri kupa maçının ardından gündem olan Galatasaray kadrosu sözleriyle ilgili konuştu.

Basın toplantısında "Tarihin en iyi Galatasaray kadrosu demiştiniz. Sergen Yalçın ise katılmadığını söyledi. Yorumunuz nedir?" sorusuna Emre Belözoğlu, cevap verdi.

Belözoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"HERKES KATILMAK ZORUNDA DEĞİL"

"Kendi fikri. Benim gördüğüm, en iyi Galatasaray kadrosu olduğunu düşünüyorum. En başarılı, en güçlü oyunu oynayan başka bir şey. Bireysel olarak en iyi kadro olduğunu düşünüyorum. Yaşım 44... Bu da benim fikrim, herkes buna katılmak zorunda değil. Galatasaray'ı yüceltmez, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı küçültmez. Bu bir tespit."

"SÖYLEDİKLERİMİN ARKASINDAYIM"

"Söylediklerimin arkasındayım, kimseyi rencide etmedim. İnanmadığım bir şey söylemedim. Bu konu neden bu kadar büyüdü, anlamadım. Bireysel olarak en iyi Galatasaray kadrosu." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 29 Şubat 2024, 17:12
YORUM EKLE