Tugay Kerimoğlu: "Galatasaray'da çocuğa saygısızlık etmek istemem ama zamana ihtiyacı var"

Galatasaray, Süper Lig'de yoluna dolu dizgin devam ederken bazı oyuncuların performansları yetersiz kalıyor.

Tugay Kerimoğlu: "Galatasaray'da çocuğa saygısızlık etmek istemem ama zamana ihtiyacı var"

Yeni Açık Youtube kanalında Tugay Kerimoğlu, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Kerimoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"SAYGISIZLIK ETMEM İSTEMEM AMA ZAMANA İHTİYACI VAR"

“Carlos Vinicius için bir şey diyemem. Daha yeni gelmiş. Oynayarak bazı şeyleri göreceğiz ama ‘Icardi’nin alternatifi’ dersen bana göre alternatifi değil. Oraya Barış Aler Yılmaz’ı koy, belki daha iyi işler yapar. Çocuğa da saygısızlık etmek istemem ama biraz zamana ihtiyacı var gibi duruyor.”

"ZAHA'DAN KATKI BENCE SIFIR"

Tete, Zaha, Ndombele, Ziyech... Kağıt üzerinde kadroya bakar mısın? Muhteşem. Katkı? Ziyech sakat, Tete performans olarak yetersiz, Zaha Premier Lig’den geldi, beklentiler yüksek ama katkı sıfır bence. Trabzonspor ve Manchester United belki... Ama maliyeti karşıladı mı? Bence hayır.”

"MENTAL YORGUNLUK VAR"

“Galatasaray’ın geriden oyun kurma anlamında yaşadığı bazı problemler var. Yorgunluk, mental yorgunluk var. Oynadıkları maç sayısına bakıyorum. 35-40’lar… 43’leri görüyor bazıları. Bu gayet normal.”

"GALATASARAY, BEŞİKTAŞ'A ÇOK FAZLA PROBLEM YARATABİLİR"

“Beşiktaş böyle oynamaya devam ederse Galatasaray’ın etkili oyuncularının Beşiktaş’a çok fazla problem yaratabileceğini söyleyebilirim. Beşiktaş’ın en büyük avantajlarından bir tanesi, taraftar. Tribünler saha içerisine enerji olarak yansırsa, oyun belki Fernando Santos’un istediği oyundan çıkıp farklı bir hâle bürünebilir.” ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 29 Şubat 2024, 12:43
YORUM EKLE
YORUMLAR
Galip Akgul
Galip Akgul - 2 ay Önce

Galatasarayi nekadar çok seveni var