Orhan Uluca: "Galatasaray'da yemeğe çıkarıp teşekkür etsinler, onun sayesinde 15. dakikada oyundan çıkmadı"

Galatasaray, Süper Lig'de Fenerbahçe'nin 2 puan önünde liderliğini sürdürüyor.

Orhan Uluca: "Galatasaray'da yemeğe çıkarıp teşekkür etsinler, onun sayesinde 15. dakikada oyundan çıkmadı"

Markaj Youtube kanalında Orhan Uluca, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Uluca'nın açıklamaları şu şekilde:

"NELSSON'U YEMEĞE ÇIKARIP TEŞEKKÜR ETSİNLER"

"Galatasaray takımı, Victor Nelsson'u yemeğe çıkarmalı ve teşekkür etmeli. Hiç atak yok karşı tarafta, alıyor Kerem Demirbay rakibe veriyor, Davinson Sanchez yine aynı şekilde. Tete 15. dakikada çıkmadıysa Nelsson sayesinde. Tek başına kurtardı."

"FEDERASYON ICARDI İÇİN NET GÖRÜNTÜYÜ ORTAYA KOYMALI"

"Görüntü flu. Taraftarın çektiği bir görüntü muhtemelen. Net bir görüntü bulunduysa, 'Görüntü bu, ceza bu' şeklinde bir açıklama olmalıydı. Herkes 1 maç mı 3 maç mı diye cezaya takılmış. Açık bir talimat var. Haksız tahrik indirimi diye bir şey var. Icardi böyle bir şey yaptıysa tasvip edilmesi mümkün değil. Futbol sahalarında olmaması gereken bir şey. Ama futbol sahalarında futbolculara yabancı madde atılması da olmaması gereken bir şey. Biz ceza verildiği için Icardi bunu yapmış kabul ediyoruz. Ama hangi taraftar bunu kabul edecek? Federasyonun net görüntüyü ortaya koyması gerekiyor!"

"KEREM, TEMEL TAŞLARDAN BİRİ"

"Kerem  Aktürkoğlu, bu takıma saha içi liderlik yapıyor. 1,5 yıldır bu takımın oyun felsefesinde temel taşlarında birisi. Kerem'den vazgeçmek daha zor olabilir. Zaha da birkaç maç daha gösterecek belki. Ama hep geçişte yakalanıyor. Geçişte attığı çalımlarla istediği sonucu alamıyor."

"FENERBAHÇE ADMİNİNİN YAPTIĞI BİR HATA"

"Icardi'nin yaptığı iyi bir reaksiyon. Rakibin şampiyonluk fotoğrafını koymak, Fenerbahçe admininin yaptığı bir hata. Hayatı gol atmakla geçmiş adama sen böyle asist yaparsan, gözü kapalı gole çevirir." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2024, 20:13
YORUM EKLE