Erman Toroğlu: "Galatasaray'ın şansı yüzde 5 veya 10, ölüsü bile senin..."

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nin en zorlu gruplarından birinde yer aldı.

Erman Toroğlu: "Galatasaray'ın şansı yüzde 5 veya 10, ölüsü bile senin..."

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Bayern Münih, Manchester United ve Kopenhag ile mücadele edecek.

Sarı kırmızılılar, gruptan çıkmayı hedeflerken zorlu bir sürece girecek.

Skyspor Youtube kanalında Erman Toroğlu, Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki grubunu değerlendirdi.

Toroğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY'IN ŞANSI YÜZDE 10"

"Rakipler çok dişli. Bayern Münih ve Manchester United diyorsun ölüsü bile senin kadro değerinin 5-6 katı. Galatasaray'ın gruplardan çıkma oranı yüzde 5 veya 10. Kopenhag'ı geçip 3. bile olsa Avrupa Ligi'nde yine güçlü takımlarla eşleşecek, işleri zor."

"LİGE HAZIR DEĞİL"

"Galatasaray'da uyum sorunu var. Biraz daha zaman geçmesi gerekiyor. Yeni transferlerin takıma uyum sağlaması önemli. Lige hazır görüntü vermediler." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2023, 13:16
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kürsat
Kürsat - 9 ay Önce

50 Yildan beri Sporun icindeler
Hala iste onlar cok guclü isimiz zor falan filan.
Bu Takimin Ismi Galatasaray
Neuer basardi onlar.
Yine yaparlar merak etmeyin siz

Hüseyin Han
Hüseyin Han - 9 ay Önce

Galatasaray bu sezon Bayern ile Manchester 'e kafa tutacak güçtedir. Güçlü yönetimimiz olduğundan oyuncuların da öz güveni artmış, rakiplerinden daha öz güvenli bir duruş sergiliyeceklerdir. Önceden ağır oyunculardan kurulu bir takım vardı şimdi ise hem defans hem ofans karakterli oyunculardan kurulu bir takım oluştu. Yerli yabancı lüzumsuz oyuncular da ayrıldı. Geriye başarılı bir kadro ve hedefler kaldı. Desteğe devam..

Adnan Çelik
Adnan Çelik - 9 ay Önce

Bizim içimizdeki düşmanlardan mücadele ediyoruz ama sizlere rağmen hem Avrupa'da hem Türkiye'de ses getirecegiz

İlkay Arslan
İlkay Arslan - 9 ay Önce

Yapma hocam ya. Şampiyonlar Ligini anladım da ligde 2 puan kaybıyla yenilgisiz gidiyor. Sarı lacivert takımda forma giymişsin ruhun gizli bir fenerli mi senin. Yoksa A Spor reitıng kaybetmesin mi istiyorsun.

Avni
Avni - 9 ay Önce

Erman hoca dediklerinde haklısın katılıyorum ama birde oyananılmamış maç kazanılmış sayılmadığınıda bir bilseniz,yürekli oynamak lazım rakipten fazla koşacaksın çabuk oynayıp tek pas yapacaksın ve az pas hatası yapacaksın işte o zaman istediğini alırsın

Murat yol
Murat yol - 9 ay Önce

Bunlar nasıl yorumcu rakiplerimiz bunları duysa utanır kendi ülkesinin takımını kotuleyerek eline ne geçiyor Bayer Münih evet zor olabilir ama kendi evimizde imkansız değil diğerleri ise yenemicegimiz takım değil Galatasaray düşmanlığı yapmaya gerek yok Avrupa'da kimleri yendigimizi unutan cahil yorumculara elbette Cimbom gereken cvbi verecektir

Özkan efe
Özkan efe - 9 ay Önce

Eyyyy Toroğlu sen bilmezmisin gerçekleri tarih yazar tarihi de GALATASARAY bu takım Avrupa'da ne işler başardı İnşAllah yine aynı başarıyı yakalayacaz o zaman görecez seni.

Hasan
Hasan - 9 ay Önce

GS bu guruptan çıkarsa Erman Toroğlu yorumculuğu bırakacakmi yoksa şansmı diyecek