Erman Toroğlu: "Galatasaray yamulttu, Fenerbahçe mücadele etti, kendini köprüden atabilir"

Galatasaray, Süper Lig'in 35. haftasında Sivasspor'u Rams Park'ta 6-1 mağlup etti.

Erman Toroğlu: "Galatasaray yamulttu, Fenerbahçe mücadele etti, kendini köprüden atabilir"

A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Toroğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"ASKERDEN GELMİŞ GİBİYDİLER"

"Galatasaray, askerden gelmiş gibiydi. İlk yarıda Sivasspor'un çok fazla üstüne gitmedi. Böyle olunca Sivasspor ne yapacağını şaşırdı. Galatasaray, Sivasspor'a karşı çok enteresan bir oyun oynadı. Maça çok iyi hazırlanmışlar. 

"SİVASSPOR, NE YAPACAĞINI ŞAŞIRDI"

"Herkes Galatasaray'ın sağdan soldan bindireceğini düşündü. Galatasaray tam tersini yaptı. Arka tarafı ve orta sahayı sağlama aldı, Sivasspor'un çok fazla üstüne gitmedi. Böyle olunca Sivasspor ne yapacağını şaşırdı."

"GALATASARAY YAMULTTU, FENERBAHÇE MÜCADELE ETTİ"

"Sivasspor-Fenerbahçe maçına bak, bir de bu maça bak. Galatasaray, tabiri caizse Sivasspor’u yamulttu. Fenerbahçe de mücadele etti."

"BURADAN ŞAMPİYONLUK GİDERSE KENDİNİ KÖPRÜDEN ATABİLİR"

"Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı bana göre artık yüzde 5 falan. Konyaspor'u yenecekleri de garanti değil, onlar küme düşme hattından kurtulmak istiyorlar. Eğer buradan Galatasaray şampiyonluğu verirse Okan Buruk kendini köprüden atabilir. Başarı da başarısızlık da kendisinindir." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2024, 03:10
YORUM EKLE