Erman Toroğlu: "Masaya yumruk atıyordu, çok dedikodular var"

Galatasaray, Süper Lig'in 36. haftasında deplasmanda Başakşehir ile golsüz berabere kaldı.

Erman Toroğlu: "Masaya yumruk atıyordu, çok dedikodular var"

Sabah Gazetesi spor yazarı Erman Toroğlu, Başakşehir-Galatasaray maçını değerlendirdi.

Toroğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

Bu hafta bittikten sonra 2 hafta daha eziyet var. Lig zaten kötüydü, artık angarya olmaya başladı. Her şey belli, futbolcuya da zulüm geliyor. Ama şunu yapabilirler. Mücadele ederler, zevk almaya bakarlar, pas yaparlar, şov yaparlar; hiç olmazsa son 2-3 haftada bir şeyler gösterirler seyirciye. Ama nerdee...

90 dakikaya baktığınızda Başakşehir, G.Saray'a göre sahaya daha iyi yayılıyor, daha akıllı oynuyorlar. Yani çalışmışlar. G.Saray'da hiç bir şey yok, tamamen bireysel. Yani G.Saray kötü değil, çok kötü.

"NÜFUS CÜZDANLARI 4-5 SENE SONRA ÇIKIYOR"

Maçın sonlarına doğru kendisine hiç top gelmeyen Mohamed oyundan çıktı, yerine Gomis girdi. Bir pozisyonda Gomis'e araya top attılar. Rakip defans oyuncusu Epureanu ile Gomis'in topa yakınlıkları iki misli. Yani top Gomis'e 4 metre yakında, Epureanu'ya ise 8 metre. İkisi de depara kalktılar. Topu 35 yaşındaki Epureanu kazandı. Peki Gomis'in yaşı kaç? O da 36 yaşında. Yani yaşları aynı. Ama şunu da düşünelim, Afrikalı oyuncuların nüfus cüzdanları sanırım 4-5 sene sonra çıkıyor. Bunu dünyada bilmeyen yok.

"MUSLERA KALEDE SAĞLAM DURDU"

İki takım arasındaki fark şuydu. G.Saray'ın kalesinden Muslera'yı alın dün gece, bir başka kaleci koyun. Maç kaç kaç biterdi? Fazla söze gerek yok, işte size maçın özeti. Başakşehir dün gece G.Saray kalesini 21 kez yokladı, bunların 10'u da isabetliydi. Bu da demek oluyor ki, Muslera kalede sağlam durdu! Peki G.Saray maç şut atmış rakip kaleye. Sadece 4'ü isabetli 11 şut. Peki, rakip ceza alanına kaç kez girmişler? Zaten ona da baktığınızda ortaya çıkan sonuç şu; bir puanı kazanan G.Saray görünüyor, iki puanı kaybeden ise Başakşehir.

"MASAYA YUMRUK ATIYORDU"

Maçtan evvel Göksel Gümüşdağ ile Burak Elmas hakeme çiçek verdiler. Çok güzel bir görüntü. İnşallah seneye de hakemlere çiçek verirler. Arada Burak Elmas'ın beyanatlarını hatırlıyorum da, Federasyon Başkanı'nın masasına filan yumruk atıyordu, kendi ifadesiyle! Hoş Türkiye'de neler oluyor. Burak Elmas ben gidiyorum, mahkemeye düşürmeyeceğim G.Saray'ı dedi; G.Saray şu anda mahkemede! Çok dedikodular var, bakalım ne kadarı doğru çıkacak? Dedikodular gerçek mi, yoksa hayal mi batıya açılan pencerede!

Erman Toroğlu / Sabah

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2022, 17:42
YORUM EKLE