Erman Toroğlu'ndan çok konuşulacak sözler! "Kulübün önde gelen ağır abileri Erden Timur'un..."

Galatasaray, Süper Lig'de Fenerbahçe'yi takibini sürdürürken bir yandan da yönetim cephesinde yaşanan gelişmeler tartışılıyor.

Erman Toroğlu'ndan çok konuşulacak sözler! "Kulübün önde gelen ağır abileri Erden Timur'un..."

SkySpor Youtube kanalında Erman Toroğlu, Galatasaray'ın gündemini değerlendirdi.

Toroğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"YÖNETİMDEKİ SORUNLAR SAHAYA DA YANSIYOR"

"Galatasaray'da kırılma emareleri var. Yönetimdeki sorunlar sahaya da yansıyor. Domino taşı gibi. Bir an önce iç kargaşa giderilmeli, yoksa bu kırılma şampiyonluk yarışına da yansıyacak."

"ERDEN TİMUR'UN YUKARI ÇIKMASINI İSTEMİYORLAR"

"Kulübün önde gelen ağır abileri Erden Timur'un yukarıya çıkmasını istemiyorlar. Artık dikiş tutturur mu? Zor. Eğer bu sezon sportif başarı devam ederse o zaman toparlayabilir."

"SEÖİH KILIÇSOY, HALİL DERVİŞOĞLU'NU SIRTINDA GEZDİRİR, ÖYLE GOL ATAR"

"Beşiktaş ve Galatasaray, bu Halil Dervişoğlu'nu almak için karşı karşıya geldiler. Beşiktaş'taki Semih Kılıçsoy, Halil Dervişoğlu'nu sırtında gezdirir, öyle gol atar."

"OTORİTE EKSİKLİĞİ VAR"

"Eğer Icardi'nin bir sakatlığı varsa gelsin tedavisini tesislerde olsun, İstanbul'da olsun. Sen mi oyuncuyu idare edeceksin, oyuncu mu seni idare edecek? Burada otorite eksikliği var."

"GALATASARAY'IN TRABZONSPOR MAÇINDA AVANTAJI YÜKSEK"

"Trabzonspor'a bakıyorum, oyuncular sahada dökülüyor. Kımıldayacak halleri yok. Son Antalyaspor maçında iyi de oynamadılar, şans eseri 1 puan aldılar. Galatasaray'ın eksikleri dönerse avantajı yüksek." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2024, 18:50
YORUM EKLE
YORUMLAR
AKİF ZORKİRİŞCİ
AKİF ZORKİRİŞCİ - 4 ay Önce

Derhal bu tete ZAHA dervişoğlu mertens angelino dembele ve diğeri zenci de gitmeli bunların hepside delikli para ile beş kuruş etmezler