Erman Toroğlu'ndan endişelendiren sözler! "Türkiye'de hakem dövüldüğü için Galatasaray maçında..."

Galatasaray'ın Kopenhag ile oynayacağı maç öncesinde Türkiye'deki tüm ligler süresiz olarak ertelendi.

Erman Toroğlu'ndan endişelendiren sözler! "Türkiye'de hakem dövüldüğü için Galatasaray maçında..."

Türk futbolunda dün gece büyük bir vahşet yaşandı.

Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçının hakemi Halil Umut Meler, Ankaragücü Başkanı Faruk Koca ve yöneticiler tarafından dövüldü.

Türkiye'nin ayağa kalktığı olay sonrasında bu vahşeti gerçekleştiren isimler tutuklandı.

A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, ise yaşanan bu skandalı Galatasaray maçı üzerinden çarpıcı bir şekilde yorumladı.

Toroğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"KARARLARI GALATASARAY'IN ALEYHİNE KULLANABİLİRLER"

"Halil Umut Meler, üst düzey bir hakem. Bunun arkadaşları Avrupa'da maç idare ediyorlar. Kopenhag - Galatasaray maçı var. Sen benim arkadaşıma bu yumruğu atarsan çok net söylüyorum sizlere 4.5'luk kararı bu arkadaşıma yumruk atanın aleyhine kullanırım. 4 yaparım sınıfta kalırsın. Bilmiyorum anlatabildim mi? Sonuçta insan bunlar. Ne demek istediğimi saha içinden gelenler anladı."

"BUNLAR YAŞANABİLİR"

"Ben de Avrupalı bir hakem olsam 'Benim arkadaşım dövüldü' derim. Kim bu? Türkiye'den hakem mi? O kararı aleyhine kullanırım. Bunlar yaşanabilir." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2023, 01:58
YORUM EKLE
YORUMLAR
Nurullah Karakoc
Nurullah Karakoc - 5 ay Önce

Eyyamcilar bu ülke futbolu sizler yüzünden bu hale geldi milimetrik hataları dokundu dokunmadı milimetrik çizgilerle toplumu tahrik edip şartlanmış olarak hakemlerin üzerine salan sizlersiniz bırakın gidin RTÜK görevini yapmalı halkı kin ve nefret suçu işlemeye yönlendirmekten ceza vermeli sizler gibilere

Ali Y
Ali Y - 5 ay Önce

Ahmet Çakar ile Erman Toroğlu en küfürbaz insanlar bunları Televizyonlara çıkaranlara yazıklar olsun

Cemal Sayarer
Cemal Sayarer - 5 ay Önce

Yapma hoca yapma. Sen de ne söylediğini bilmiyorsun. Milleti gaza getirme.

Mucit
Mucit - 5 ay Önce

Sen TV de ileri al geri getir şunu yap bu böyle diye eyyam yap şimdi bunları söylerken hiç dünü aklına getirme
Senin idare ettiğin maçları da biliyoruz
Toroğlu

Ahmo
Ahmo - 5 ay Önce

Erman bey buolayda sizin suçunuz yokmu herakşam hakemleri hedef gösterdiniz yok hakemlik yapmamali yok duduğunu asmali yok ali koç veya gs yoneticisinin etkisinde kaldi diyerek hedef gösterdiniz şimdi başka şey diyon bunlari duşunmedinizmi

Selim özdemir
Selim özdemir - 5 ay Önce

Hocam demeye Bile çekindiğim zaat.nasıl konuyu oradan oraya taşıdın.sende demek ki hakemlik döneminde mesleğini başkalarının yaşadığı farklı olaylara göre icraa ettin.nasilda kendini ele veriyorsun çarpıtmalarinla.sen ikiyüzlülük te artık ustalaştın.

HASAN YILDIZ
HASAN YILDIZ - 5 ay Önce

Sene 1972 yer 19 Mayıs Stadı maç Ank.gücü ile BJK.arasında, BJK nın başında rahmetli Gündüz KILIÇ var Erman TOROĞLU Ank.gücü stoperi maç esasında ne oldu hatırlamıyorum BJK lı rahmetli Yusuf TUNAOĞLU na bir yumruk attı hakem bu olayı görmedi ve maçta böyle devam etti.O zaman yrd.hakemle orta hakem arasında iletişim yoktuki herhangi bir işlem yapılmadı.rahmetli Yusufun kendini yere attığı yanına kar kaldı. Olayın canlı şehirdeyim. Hakeme vurma ile rakip oyuncuya vurmak farklı olsa gerek ki Erman hoca ANK.GÜCÜ başkanına gider yapıyor.

Zeki erden
Zeki erden - 5 ay Önce

Toruglu sen gs den başka hiçbir şey bilmezmisin yatıyorsun gs kalkıyorsun ileri sen tornacı mısın milimetrik oluyorsun senin yönettiğin maçları çok iyi biliyoruz şimdi eyyam kesiyorsun ayıp