Hikmet Karaman: "Marcelo Bielsa'ya çağrı yapıyorum, Galatasaray'dan al, gerçekten çok başarılı"

Galatasaray, yoluna dolu dizgin devam ederken Şampiyonlar Ligi'nde tarihi bir maça çıkacak.

Hikmet Karaman: "Marcelo Bielsa'ya çağrı yapıyorum, Galatasaray'dan al, gerçekten çok başarılı"

Vole yorumcusu Hikmet Karaman, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Karaman'ın açıklamaları şu şekilde:

"BIELSA'YA ÇAĞRI YAPIYORUM"

"Buradan Uruguay Milli Takımı teknik direktörü Marcelo Bielsa'ya çağrı yapıyorum. Torreira'yı Milli Takım'a al. Son 2-3 maçta yan pas yapmadan 12-13 tane dikine ve derin toplar attı. Hepsi de hemen hemen pozisyon oldu. Bir 6 numaradan bunları görmek gerçekten çok başarılı."

"TETE'Yİ SACHA BOEY'E BENZETİYORUM"

"Tete'nin Galatasaray'daki durumunu Sacha Boey'e benzetiyorum. Boey de ilk senesinde biraz uyum sorunu yaşamıştı. 'Gitsin' dediler ama takıma adapte oldu, katkı sağlamaya devam ediyor. Tete'nin dinamizmi var, hareketli, çalım yeteneğine de sahip. Hücumda ve savunmada oyunun içerisinde. Hatalar yapıyor ama biraz daha uyum sağladığı zaman katkısını o zaman göreceğiz."

"DURAN TOPLARI SIK SIK ANALİZ ETMİŞLERDİR"

"Galatasaray'ın özellikle duran top savunması iyi değil. Kopenhag teknik ekibi, Adana Demirspor maçında bu açığı görmüştür. Duran topları sık sık izleyip analiz yapıyorlardır."

"GALATASARAY'A HAYRAN KALDILAR"

"Lothar Matthaus, Bastian Schweinsteiger ve Sami Khedira, Galatasaray'ın ön alandaki ölümcül presine hayran kaldılar. Çünkü bunu her takıma karşı yapabildiler. Diğer taraftan bakıyorsun Kopenhag ise daha kompakt oynamayı seviyor. İleride de geride de 11 kişi oynuyorlar. Bana göre Şampiyonlar Ligi'nde haftanın en iyi maçı olacak. ManchesterCity, Barcelona maçları falan keyif ve seyir anlamında geride kalır." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2023, 03:40
YORUM EKLE