Erman Toroğlu'ndan tepki geldi! "Galatasaray'ı göreceğiz, o işleri geçin"

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'nda Fatih Karagümrük'e 2-0 mağlup olarak elendi.

Erman Toroğlu'ndan tepki geldi! "Galatasaray'ı göreceğiz, o işleri geçin"

A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Galatasaray ile ilgili eleştirilerde bulundu.

Torooğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY, İYİ DEĞİL"

"Sparta Prag'dan önce 2, sonra 4 yediniz, Karagümrük maçı da 5 olurdu. Adamlar, o kadar rahat oynadı ki... Galatasaray iyi değil. Şampiyonlar Ligi'ne büyük havalarla girdiler, oradan elenmeleri takımın kimyasını bozdu."

"HESABINI OKAN BURUK VERECEK"

"Galatasaray kısa sürede hem Avrupa hem de kupadan elendi. Şampiyonlar Ligi dediniz olmadı, Avrupa Ligi'ne düştünüz, oradan da elendiniz. Bunun hesabını Okan Buruk verecek. Neymiş? Bilerek elenmişler, o işleri geçin."

"BU KADRO ŞAMPİYONLAR LİGİ İÇİN KURULDU"

"Bunlar nasıl transferler? Paralar ne oldu? Bu kadro Şampiyonlar Ligi için kuruldu. Bu paralar kolay gelmiyor."

"BEŞİKTAŞ MAÇI ENTERESAN OLACAK"

"Şimdi Beşiktaş ile oradaki maç çok enteresan olacak. Beşiktaş çok kötü diyorlar ama adamlar gol yemiyor. Ne kadar karışıklıktan geldiler. Kongereye gittiler. O takım emekleye emekleye çıkmak istiyor ama Galatasaray ve Fenerbahçe yok. Bu hafta Galatasaray'ı göreceğiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2024, 15:05
YORUM EKLE
YORUMLAR
Trtyr
Trtyr - 2 ay Önce

Futboldan anlamayan,hakemlikten anlamayan torpilli yorumcu.Sirf tribünlere oynuyor.Türk futbolu bu ve Ahmet cakar'dan kurtulduğunda ancak düzelir.

Abidin Yaman
Abidin Yaman - 2 ay Önce

Bu sene bu adama bir şeyler oldu.. Her şeyi GS aleyhine yorumluyor.. Eskiden mutlaka programlarını izlerdim ama izlemiyorum artık..GS'lı bir yönetici veya gazeteci bunu kimin beslediğini açıklasa çok seviniriz..