Nihat Kahveci: "Ben olsam Galatasaray'da izledikten sonra ikisinin de pasaportlarını iptal ederim"

Galatasaray'ın Fatih Karagümrük'e 2-0 mağlup olarak Türkiye Kupası'na veda etmesinin ardında sarı kırmızılı oyuncular eleştiri aldı.

Nihat Kahveci: "Ben olsam Galatasaray'da izledikten sonra ikisinin de pasaportlarını iptal ederim"

NutSpor yorumcusu Nihat Kahveci, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Kahveci'nin açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY'IN NASIL GOL ATAMADIĞINI ANLAMADIM"

"Bu Galatasaray kadrosu bu maçta nasıl gol atamadı, anlamıyorum. Neredeyse 7 tane forvetle oynadılar, sürekli ilerideki adam değişti. Galatasaray taraftarından şarkılar beklerken sadece ıslık çaldıkları bir atmosfer gördüm. Galatasaray bu kadar kötüydü. Karagümrük, net haklı bir şekilde maçı kazandı."

"HAKEM ÇOK KÖTÜYDÜ"

"Maçın hakemi iki taraf için de çok kötüydü. Kornerler aut, autlar korner... Karşılıklı faullerin yanlış çalınması falan... Nasıl FIFA'sı var? FIFA'yı yok etse yeridir. Maçın içinde yoktu. Neredeyse bütün pozsiyonları kaçırdı."

"TETE'YE BİR ŞEY DEMİYORUM"

"Galatasaray'ın bu maçta omurgası yoktu. Muslera, Davinson, Torreira, Mertens, Icardi... Bunların hiçbir yoktu. İlk yarıda vasat oynayan orta sahada Berkan Kutlu, Tete'ye güzel bir pas verdiği için vasatın iyisi olarak gözüktü. Oliveira, sahada yok. Kerem Aktürkoğlu, 10 üzerinden 2 oynadı. Barış Alper Yılmaz, forvette dağınıktı. Nerede o Zaha? Tete'ye hiçbir şey demiyorum. Bir Brezilyalı oyuncu o kadar kötü şut atmamalı. Kaan Ayhan'ı da kötü buldum."

"MARCAO, 'BEN BREZİLYALIYIM' DEDİ"

"Nelsson ve Abdülkerim Bardakcı, karşılarında 1.96'lık Marcao. Gerçek Vinicius oymuş, Marcao Vinicius... Abdülkerim Bardakcı sarılıyor falan ama yine dönüp gidiyor. Bir iki tane iş yaptı ve Brezilyalı olduğunu gösterdi. Fizik olarak maşallahı var. O kadar kuvvetli... İdman eksikliği olduğu için de oyundan alındı ama kaliteli oyuncu. Çok iyi servis yapıyor, topu tutuyor. Fizik iri ama ayaklar pamuk gibi. 'Brezilyalıyım' diyor. Galatasaray'daki Vinicius'a baktığım zaman diyemiyorum. Nelsson, bir ara onunla iyi mücadele etti. O tarz oyuncularla mücadele etmek kolay değil."

"LİGİ DE ALAMAZLARSA BEDELİ ÇOK AĞIR OLUR"

"Sadece lig kaldı. 'Tarihin en iyi kadrosu mu?' diye tartışılıyor. Sen şu an iki kulvarda yoksun. Bunun mazereti yok. Ligi de alamazsan bunu kimseye açıklayamazsın. Bedeli çok ağır olur, yanarsın."

"İKİSİNİN DE PASAPORTLARINI İPTAL EDERİM"

"Ben Brezilya Futbol Federasyonu olsam Brezilyalı futbolcuların imaj hakkı ve marka değerini düşünerek Vinicius'un ve Tete'nin pasaportlarını iptal ederim. Ben böyle Brezilyalı futbolcu görmedim. Tete'nin Real Madrid maçını falan izledik, neler yapıyordun. Galatasaray'da vuruyor kaleci ya da aut. Brezilyalı oyuncu imajı yok. Vinicius, 58. dakikada oyuna girdi ama girdi mi? Ben görmedim. Brezilyalı oyuncuların hepsi doğuştan yetenekli. Vinicius'un falan hiçbir katkısı yok. İlk 11'de oynamaması da doğruydu, hak etmemişti." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2024, 12:13
YORUM EKLE