Yakup Çınar: "Galatasaray maçını izlerken Fenerbahçe'deki olayda küfürleşmeler, havada uçan fincanlar oluyor"

Fenerbahçe cephesinde Galatasaray maçını izlerken Mert Hakan Yandaş ve Serdar Aziz arasında yaşanan olayla ilgili ayrıntıllar ortaya çıkıyor.

Yakup Çınar: "Galatasaray maçını izlerken Fenerbahçe'deki olayda küfürleşmeler, havada uçan fincanlar oluyor"

Galatasaray muhabiri Yakup Çınar, Yeni AÇık Youtube kanalında Fenerbahçe'de yaşanan Galatasaray kavagasının detaylarını aktardı.

Çınar'ın açıklamaları şu şekilde:

"KÜFÜRLEŞMELER VE HAVADA UÇAN FİNCANLAR VAR"

"Mert Hakan Yandaş ve Serdar Aziz arasında aslında benim yazdıklarımın 10 katı daha fazla şeyler yaşanıyor. Küfürleşmeler, havada uçan fincanlar... Ben bunu en soft şekliyle yazdım."

"GALATASARAY'A YAPILMIŞ OLARAK ALGILANDI Kİ ÖYLE DE YAPIYOR"

"Bu olayın büyümesinin sebebi Mert Hakan Yandaş'ın seviyesiz bir şekilde hakaret ederek yaptığı paylaşım. Mert Hakan'ın yaptığı paylaşım, Galatasaraylı taraftarlar tarafından Galatasaray'a yapılmış olarak algılandı ki öyle de yapıyor. 'Korkuyorsunuz ,titriyorsunuz?' diyor. Ne alakası var?"

"KEŞKE SAHA İÇİNDE DAHA ÇOK KATKI SAĞLASAYDI"

"Keşke Mert Hakan Yandaş, saha içinde Fenerbahçe'ye daha çok katkı sağlasaydı. O seviyeye gelmiş futbolcuların yapacağı açıklamalar değil. Profesyonel ekiplerle çalışmaları gerekiyor. Sizins öyleyeceğiniz her şey insanları etkileyebiliyor. Ben haberimin arkasındayım, doğru olduğuna inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2024, 01:04
YORUM EKLE
YORUMLAR
Salim
Salim - 3 hafta Önce

Raporunuzun günü mü bitti. Neden bu kadar gerginsiniz :)))