Önder Özen: "Galatasaray'da bir lider var, gerçekten başka bir seviye, tek başına 25 dakikada..."

Galatasaray, Süper Lig'de rekorlar kırarak şampiyonluğa doğru ilerliyor.

Önder Özen: "Galatasaray'da bir lider var, gerçekten başka bir seviye, tek başına 25 dakikada..."

Vole yorumcusu Önder Özen, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Özen'in açıklamaları şu şekilde:

"VIZIR VIZIR GİTTİLER GELDİLER"

"Adana Demirspor - Galatasaray maçının ilk yarısı için şunu söyleyebiliriz. 'Hikmet Karaman dersine çalışmış.' Çünkü ilk yarıda merkezi kapattılar. Kanatları kullandılar ve koridor yaptılar ama Okan Buruk da buna karşılık verdi. Derrick Köhn, Barış Alper Yılmaz ve Hakim Ziyech vızır vızır gittiler, geldiler. Dikkat edin Galatasaray adına ilk devrede bütün tehlikeli ataklar Barış Alper Yılmaz'dan geldi. Bunların başını çeken ise Dries Mertens'di."

"MERTENS, GERÇEKTEN BAŞKA BİR SEVİYE

"Galatasaray'da takımı yönlendiren bir lider var, Dries Mertens... Barış Alper Yılmaz'ı, Hakim Ziyech'i, Lucas Torreira'yı saydık ama Dries Mertens gerçekten başka bir seviye. Verdiği kilit paslarla tek başına 25 dakikada skoru 3-0 yapabilirdi."

"NİSAN AYI KEREM DEMİRBAY İÇİN HARİKA GEÇTİ"

"Kerem Demirbay'ın attığı gol, birinci kalite ve direkten dönen topunu da es geçmeyelim. Nisan ayı Kerem Demirbay için harika geçti. 

"KÖTÜ OYNAMIŞ GİBİ GÖZÜKSEN BİLE..."

"Muslera, Mauro Icardi, Torreira, Mertens ve Kerem Demribay gibi kaliteli oyuncuların olunca kötü oynamış gibi gözüksen bile işte 3-0, 4-0 kazanıyorsun."

"BENCE GALATASARAY'A DİŞ GEÇMEZ 

"Sivasspor antrenör kimliğiyle Galatasaray'a ezber bozan bir oyun oynamak isteyecek ama bence Galatasaray'a diş geçmez. Bu sezon iç sahada 17'de 17 yapmış bir takımdan bahsediyoruz. Oyuncuların hepsi formda."

"ZIYECH DE ARTIK HESABA KATILDI"

"Sezon ortasında tartışılan Hakim Ziyech de artık hesaba katıldı. Mauro Icardi de iş başında. Mertens ve Barış Alper Yılmaz zaten hücumu götürüyorlar." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2024, 02:54
YORUM EKLE