Selim Soydan: "Türkiye'nin yarısından fazlası tanıyordur, Galatasaray'da övgüleri hak ediyor, yiğidi öldür, hakkını yeme"

Galatasaray'da Erden Timur'a karşı büyük sevgi ve destek bulunurken rakipler tarafından da takdir görüyor.

Selim Soydan: "Türkiye'nin yarısından fazlası tanıyordur, Galatasaray'da övgüleri hak ediyor, yiğidi öldür, hakkını yeme"

Telegol yorumcusu Selim Soydan, Galatasaray Başkanvekili Erden Timur ile ilgili yorumlarda bulundu.

Soydan'ın açıklamaları şu şekilde:

"TÜRKİYE'NİN YARISINDAN FAZLASI TANIYORDUR"

"Erden Timur ilk geldiği zamanlar bu kadar konuşulmuyordu ama ne zaman ki Fenerbahçe ile didişti, o zaman popülaritesi artmaya başladı. Ali Koç, Divan Kurullarında sürekli onun görüntülerini gösterdi, birbirlerine karşılık verdiler, adamo ünlü yaptı. Artık Türkiye'nin yarısından fazlası Erden Timur'u tanıyordur."

"KAYBEDEN BAŞKAN ADAYI BİLE DESTEK ÇAĞRISINDA BULUNDU"

"Galatasaray camiasında herkes Dursun Özbek ve Erden Timur'un etrafında birleşmiş. Galatasaray Başkanlık seçimleri normalde tek adaylı olmazdı ama bu kez o yola doğru gidiyorlar. Düşünün eski başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu bile kaybettiği yönetime ve Erden Timur'a destek çağrısında bulundu."

"ERDEN TİMUR ÖVGÜLERİ HAK EDİYOR"

"Yiğidi öldür, hakkını yeme. Erden Timur'un fevri açıklamalarını eleştiriyoruz ama kendisine yapılan övgüleri de hak ediyor. Futbolda en büyük sorumluluğu kendisi aldı. 13. takımı ne hallere getirdiler. Sportif başarı geliyor. Bunun üzerine kadroda potansiyeli yüksek isimler de var. Bunları satıp ekonomik açıdan rahat edebilirler. Hepsini hemen hemen Erden Timur dizayn etti." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2024, 22:03
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hamid celik
Hamid celik - 3 hafta Önce

Selim soydan tr kıymetini yarısı zaten gs li demekki dediğiniz gibiyse eğer tr tamamı tanıyor artık ali koçun kim tanıyor babasının bile o kadar popiriterligi yok hepsi Vehbi koçun sayesinde tanındı halen ali koçun Vehbi koçun oglu olarak bilen fb liler var