Ersin Düzen: "Galatasaray daha fazlasını yapabilirdi, bir dünya yıldızı, çıkıyor ve maçın hikayesini değiştiriyor"

Galatasaray, kilidi Mauro Icardi ile açtığı ve Dries Mertens'in yıldızlaştığı maçta Pendikspor'u 4-1 mağlup etti.

Ersin Düzen: "Galatasaray daha fazlasını yapabilirdi, bir dünya yıldızı, çıkıyor ve maçın hikayesini değiştiriyor"

Sports Digitale Youtube kanalında Ersin Düzen, Galatasaray - Pendikspor maçı sonrasında yorumlarda bulundu.

Düzen'in açıklamaları şu şekilde:

"BİR DÜNYA YILDIZI ÇIKIYOR VE MAÇIN HİKAYESİ DEĞİŞİYOR"

"İlk 25 dakika işler Galatasaray'ın istediği gibi gitmiyordu. İşte bir dünya yıldızı, çıkıyor ve maçın hikayesini bambaşka hale getiriyor. Maç öncesinde Galatasaray'ın averajı düzelteceğini düşünüyordum. +3 averaj yaptı ve daha fazlası da olabilirdi."

"TESADÜF DEĞİL"

"Galatasaray camiası, başarısızlık anındaki refleksi ve başarı anındaki duvar örmeyi bence çok iyi başarıyor. Son 20 yılda 9-10 şampiyonluk olması tesadüf değil."

"FENERBAHÇE'NİN MUHALEFETİ YOK AMA GALATASARAY'IN VAR"

"Fenerbahçe'deki sorun şundan kaynaklı; Fenerbahçe'nin muhalefeti yok ama Galatasaray'ın muhalefeti var. Anında refleks gösteriyorlar. Böyle olunca iktidarın titiz davranmasını sağlıyorlar."

"REKORLAR KIRILIYOR"

"2 sezondur puan rekorları, galibiyet rekorları kırılıyor. Alttaki takımlarla, büyükler arasındaki fark çok ciddi açılmış durumda. Galatasaray, 1987-88'de 38 maçta 90 puan toplamış. O zamanı hatırlıyorum ben. Eskişehir deplasmandı, Bursa deplasmandı, Sakarya, Karşıyaka, Ankaragücü, Trabzon, Bolu, Kocaeli, Malatya... Şimdi zaten 7-8 tane İstanbul takımı var; taraftar kitlesi, deplasman atmosferi yok. O yüzden çok büyük bir fark var yani." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2024, 18:58
YORUM EKLE