Serdar Ali Çelikler: "Fenerbahçe iki maçta puan kaybedecek, Galatasaray'a 2-3 maç ceza bekliyorum"

Galatasaray, şampiyonluk yolunda engelleri teker teker geçerken Pendikspor'u 4-1 mağlup etti.

Serdar Ali Çelikler: "Fenerbahçe iki maçta puan kaybedecek, Galatasaray'a 2-3 maç ceza bekliyorum"

Neo Spor Youtube kanalında Serdar Ali Çelikler, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Çelikler'in açıklamaları şu şekilde:

"EN ZOR KARAGÜMRÜK MAÇI"

"Bana göre Galatasaray'ın derbiye kadar ki en zor maçı Karagümrük maçı olacak. Haftaya Adana Demirspor deplasmanı var. Bana göre bu maç kolay geçecek. Çünkü takımda ödeme sıkıntıları var. Zaten Adana Demirspor'un defans hattı da pek iyi değil."

"TORREIRA'YI ANLAMIYORUM"

"Lucas Torreira gibi bir oyuncu nasıl kendini bu kadar yere bırakabilir. Kendisine yakıştıramıyorum. Ben gerçekten anlamıyorum."

"GALATASARAY'A 2-3 MAÇ CEZA BEKLİYORUM"

"Fenerbahçe, bana göre Sivasspor veya Beşiktaş maçında puan kaybedecek ve yarıştan kopacak. Diyelim ki kopmadı, Rams Park'taki Galatasaray derbisinde büyük olaylar çıkar. Orada tribünlere 2-3 maç ceza bekliyorum. Bakın çok net söylüyorum. Son 10-15 yılın tansiyonu en yüksek karşılaşması olur."

"ARTIK TEMMUZ'LAR DA GALATASARAY'IN"

"Galatasaray'ın 'Mayıslar bizimdir' diye mottosu var. Bence artık Temmuz'lar da Galatasaray'ın. Çünkü transferleri de artık çok konuşuluyor ve yaptıkları hamlelerle taraftarı tribünlere çekiyorlar." 

"HAKEMİ BEĞENDİM, ABUK SABUK İŞLER YAPMADI"

"Hakem Direnç Tonusluoğlu'yu beğendim. Hiç büyük takım kompleksine girmedi. Abuk subuk işler yapmadı. Bir iki faulü, el pozisyonunu görmedi ama cesur davrandı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2024, 02:17
YORUM EKLE
YORUMLAR
Bordo mavi
Bordo mavi - 2 hafta Önce

Ne oluyorsa sizin gibi kendini bilmez yorumcular yüzünden oluyor ortamı geriyorsunuz sonrada bak ben demiştim oluyor ortalığı karistiran sizlersiniz

Hikmet
Hikmet - 2 hafta Önce

FB puan kaybeder veya etmez, GS FB maçı olaysız ve sükunet içinde geçecektir. Bazı heyecanlı (Aptal) spor yazarları ve yöneticilere rağmen iki ezeli ve ebedi takım centilmence mücadele edecektir. Korkaklar heyecanlıdır ve kötümserdir. Yürekli insanlar sakin olur ve zekasını kullanma fırsatını yakalar. Heyecan yok, futbol dan keyif alın.

Mustafa tan
Mustafa tan - 2 hafta Önce

Dağdan inme spor yorumcusu değil. Falcı arkadaş.

Ali CEVAT KESKİN
Ali CEVAT KESKİN - 2 hafta Önce

Q
Pendik madrit cok begendik yerde yatmadilar ama