İlker Yağcıoğlu: "Galatasaray'da 3 oyuncu fark yaratıyor, bu yaptıkları çok iyi sayı"

Galatasaray, Süper Lig'de Pendikspor'u 4 golle geçerek haftayı lider kapattı.

İlker Yağcıoğlu: "Galatasaray'da 3 oyuncu fark yaratıyor, bu yaptıkları çok iyi sayı"

TRT Spor yorumcusu İlker Yağcıoğlu, Galatasaray - Pendikspor maçıyla ilgili yorumlarda bulundu.

Yağcıoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"EN KÖTÜ GALATASARAY"

"İlk 30-35 dakikada bu sene seyrettiğim en kötü Galatasaray. İkinci viteste oynuyor, çok fazla hücum etmeye hevesi yok. Bu kadar kötü oynarken Mauro Icardi çıktı ve golünü attı. Sonrasında duran topla da maçı bitirdi."

"İKİNCİ YARIDA DAHA İYİYDİLER"

"İkinci yarı daha iyi oynayan bir Galatasaray vardı. Daha baskılı, daha çok rakip sahada oynadı ve rakip ceza sahasına daha çok girdi. Farklı bir skorla da maçı tamamlamayı başardı. Galatasaray güle oynaya maçı kazandı desem yeridir. Hiç zorlanmadan oynadığı bir karşılaşma oldu."

"BİRİ ÇIKIYOR, SONUCU DEĞİŞTİRİYOR"

"Galatasaray iyi de oynasa kötü de oynasa biri çıkıyor ve Galatasaray adına sonucu değiştiriyor. Galatasaray kolay gol de yemiyor. O da çok büyük avantaj. Maç 2-0'a gelince Galatasaray maçı bitirir, dönmesi zor."

"ORTA SAHA ÜÇLÜSÜ FARK YARATIYOR"

"Galatasaray'da fark yaratan şey orta saha üçlüsü. Torreira, Kerem Demirbay ve Mertens, 15 kez rakip ceza sahası içinde topla buluşmuş. Bu sayı orta saha için çok iyi sayı. Sürekli rakip ceza sahası içine o koşuları yapıyorlar."

"BARIŞ ALPER, İYİ BİR SEZON GEÇİRİYOR"

"Ziyech idare etti, Barış Alper Yılmaz her zamanki gibi iyi bir oyun ortaya koydu. İyi bir sezon geçiriyor. Icardi biraz toparlanmış."

"ABDÜLKERİM İÇİN FAZLA KIYMETLİ"

"Abdülkerim Bardakcı, 7 gole ulaştı. Bu sayı az bir gol değil. Savunma oyuncuları için daha fazla kıymetli."

"GALATASARAY, HİÇ GERİ DÜŞMÜYOR"

"Galatasaray gol yemiyor, hiç geri düşmüyor. Geri düşmediği zaman 'Nasıl olsa atarım' diye düşünüyor. İyi ve yetenekli oyuncuları var, 'Bir şekilde o golü atarız' düşüncesi kafalarında oluşmuş." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2024, 17:29
YORUM EKLE