İbrahim Üzülmez: "Galatasaray'da bizi yıpratan oyuncu oldu, çok hareketli bir oyuncu"

Galatasaray, Süper Lig'de Pendikspor'u Rams Park'ta 4-1'lij skorla mağlup etti.

İbrahim Üzülmez: "Galatasaray'da bizi yıpratan oyuncu oldu, çok hareketli bir oyuncu"

Pendikspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Galatasaray ile oynadıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

İbrahim Üzülmez, sarı kırmızılı oyuncu Barış Alper Yılmaz'a dikkat çekti.

Üzülmez'in açıklamaları şu şekilde:

"35 DAKİKA İYİ İŞLER YAPTIK"

"İyi oynadık. Galatasaray'a karşı iyi hazırlandık. Birebirlerde agresif olmamız gerektiğini söyledik. 35 dakikalık süreye bakınca önemli işler yaptık. Geldiğimiz günden itibaren çok çalışarak sıkıntıları hissettirmeyerek oyun gücü oluşturduk. Bu bizleri mutlu ediyor. Hiçbir maçta oyun olarak oyuncularım geri düşmedi. Fenerbahçe, Başakşehir, Galatasaray, Samsunspor'a karşı direnç gösteren bir takım olduk. Bundan dolayı gurur duyuyorum."

"GİDİP GİDİP ATAMIYORUZ"

"Tabii ki kaybediyoruz, üzülüyoruz. Yukarı çıkmaya çalıştıkça zaman zaman alternatif anlamında sıkıntılarımızdan gol yollarındaki sıkıntılarımızdan kazanamıyoruz. 35'e kadar 0-0, biz atabilir, öne geçebilirdik. 2-0 geriye düştük, 2-2 olabilirdi. Gidip gidip atamıyoruz. Atamayınca böylesine önemli bir takıma ve Barış Alper Yılmaz'a karşı belirleyici olabiliyor."

"GALATASARAY'A KARŞI ÇOK ÖNEMLİ İŞLER YAPTIK"

"Ben oyuncularımla gurur duyuyorum. Oyuncularımıza ne gösterdiysek saha içerisinde bunu yapmaya çalıştılar. Çok iyi geçiş oyunu oynadık. Bizim adımıza eksik olan tek şey gol, goller. Önemli bir takıma karşı bu kadar mücadele verilir. Bu mücadelenin karşılığında gol atamadığınızda defansif anlamda problemler yaşadık. Sonuçta kaybettik. Oyun olarak iyi oynadığımız bir müsabakayı kaybettik. Galatasaray'a karşı çok önemli işler yaptık."

"BARIŞ ALPER YILMAZ, BİZİ YIPRATTI"

"Barış Alper Yılmaz, çok hareketli bir oyuncu. Ortaya giriyor, mevkisini değiştiriyor, boş alanda topla buluşmaya çalışıyor. Bizi yıprattı. Fiziksel anlamda önemli bir güce ulaştı. Barış Alper'e yönelirsen arkasından Icardi, Mertens, Ziyech geliyor. Çok önemli oyunculara karşı oynuyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2024, 18:37
YORUM EKLE